Je Severina znova noseča? Razkrila, kako bi dala ime deklici!

Samo v zadnjem letu so se mediji vsaj štirikrat razpisali o tem, da naj bi bila Severina noseča. Tik pred koncem starega leta pa so govorice še glasnejše. Preveri, zakaj ...

Je Severina znova noseča? Razkrila, kako bi dala ime deklici! (foto: instagram.com/severina) instagram.com/severina
8. 12. 2016

Hrvaški mediji so se znova razpisali o tem, da naj bi bila lepa pevka noseča, v intervjuju za magazin IN je Severina namreč namignila, da se z možem Igorjem Kojićem 'trudita'.

Naokoli pa že kroži celo novica o imenu, ki bi ga Severina dala svoji še nerojeni hčerki.

Življenje Severine in Igorja Kojića, s katerim sta 22. novembra praznovala prvo obletnico poroke, deluje zavidljivo popolno.

Par je očitno zaljubljen do ušes, saj objavljata skupne fotografije in videe, ki jih še dodatno začinita s prelepimi citati o tem, koliko si pomenita.

Očitno si tako kot mladoporočenca tudi celotna regija neizmerno želi, da bi ta srečni par čim prej naznanil, da je v veselem pričakovanju.

Hrvaški mediji so Severino nazadnje videli pred dobrim mesecem dni, ko se je pojavila na odprtju enega izmed zagrebških nakupovalnih centrov.

Kmalu za tem je zaradi domnevnega vnetja glasilk odpovedala vse nadaljnje nastope, in zato so se začele širiti govorice o tem, da je noseča.

Ni izključeno, da bo pevka, ki je letos dopolnila 44 let, med nosečnostjo več počivala, a to dejstvo ni dovolj za zaključek, da je že noseča.

V medije je pricurljala tudi novica, da naj bi Severina bendu pojasnila, da želi narediti daljšo pavzo zaradi možnega povečanja družine - čeprav je tik pred izidom albuma!

In čeprav smo še vedno pri ugibanju, ali je lepa Splitčanka sploh noseča, je pred kratkim izjavila, da si želi hčerko, ki bi ji dala ime Koko.

Pevka je v zadnjem intervjuju zelo nazorno povedala, kaj si misli o nosečnosti:

"Vsi ljudje, ki so v zvezi in se imajo radi, verjetno delajo na tem. Če tega ne počno, jim to želim iz srca."

Iz tega lahko razberemo, da se mladoporočenca vsekakor trudita, da bi družino povečala še za enega člana.

Če jima je uspelo, bomo gotovo izvedeli že čez nekaj mesecev, a sprva bomo pozdravili njen najnovejši album, ki kmalu prihaja na prodajne police.

Napisala: Manja Stević (za Story)
Fotografije: osebni arhiv, instagram.com/severina

Preberi še: Ženske, ki so se nekoč same borile z odvečno težo, razkrile 12 top nasvetov za hujšanje

ali pa preveri super modne trike - Kako prikriti kakšen kilogram in poudariti svoje atribute?