Je Meghan Markle že sedaj bolj priljubljena kot Kate Middleton?

Tako kot Kate pred njo, je tudi Meghan v hipu osvojila srca ljudi po svetu. 

Je Meghan Markle že sedaj bolj priljubljena kot Kate Middleton? (foto: Profimedia) Profimedia
20. 5. 2018

Raziskali smo, kdo je bolj priljubljen - Kate Middleton ali Meghan Markle?

Kaj je Meghan efekt?

Si že slišala za "Kate efekt"? V času zadnje kraljeve poroke leta 2011, je bil fenomen znan kot "Duchess efekt" ali "Kate efekt" - vse, kar je oblekla Kate Middleton, je bilo čez noč razprodano.

Prav to se sedaj dogaja z Meghan, vendar naj bi bil njen vpliv še večji. Ob naznanitvi zaroke je na primer nosila plašč kanadske modne zanke Line (na sliki spodaj), ki po svetu ni najbolj poznana. Takoj, ko so mediji prepoznali, kje je kupila plašč, se je njihova spletna stran zaradi prevelikega obiska skoraj sesula.

Prav tako se veliko Američanov prav zaradi nje odloča za obisk Velike Britanije. Ni kaj, njen vpliv je velik.

Britanski ekonomiji naj bi Meghan prinesla več kot 1 bilion evrov.

Kraljeva poroka naj bi po izračunih portala Brand Finance ekonomiji Velike Britanije prinesla okoli 1 bilion evrov. Ja, prav si prebrala! V ta izračun je bil vštet pričakovan dobiček od turizma, potovanj, hotelov, restavracij, zabav in prodaje majic, kap in drugih rekvizitov, povezanih s kraljevo poroko.

Meghan je bolj sproščena ...

Meghan se je ljudem prikupila tudi s svojo sproščenostjo in preprostostjo. Njen modni slog pa je bolj sodoben in manj strog. V nasprotju s Kate in Williamom sta Meghan in Harry lahko veliko manj uradna.

Sliko kraljeve družine sta v zadnjih mesecih tako popeljala v čisto drugačno smer, tako, s katero se lažje ljudje poistovetijo. 

Dejstvo je, da ljudje po svetu obožujejo obe, tako Kate kot Meghan. Res pa je, da je Meghan v kraljevo družino prinesla svež veter.

Katero pa imaš raje ti?

Vir: Businessinsider.com

Fotografije: Profimedia 

Preberi še: Vroči trači s kraljevega dvora: poročna obleka, predporočna noč, priče in darila

Priporočamo tudi: Meghan Markle tik pred poroko doživela šok!