Je Jaka Vižintin novi Peter Vode?

Jaka Vižintin ob uspehu in preboju v finale ni mogel skriti svoje neizmerne sreče. Fant s kitaro, ki na hitro spominja na lanskega Petra Vodeta, je prav lani imel smolo in žirije ni prepričal, da bi se uvrstil v naslednji krog.

18. 5. 2011

Po tem je pridno vadil, zbral pogum in se letos znova prijavil ter prišel na avdicijo za šov talentov. Tokrat je prepričal žirijo, ki ga je poslala v polfinale.

Žirija ceni lasten kreativen potencial!

Tudi v polfinalnem nastopu se je Jaka predstavil s svojo avtorsko pesmijo, ki je nastala na dan, ko je izvedel, da je uvrščen v polfinale. A mu je nasproti stala tudi odlična pevka, 14-letna Anamarija Majcen. Žirija je imela zares težko delo, na koncu pa je imel usodo tistega, ki se bo predstavil na velikem odru ljubljanskih Stožic, v rokah Brane Kastelic. Ta je v finale poslal Vižintina, odtehtala pa je predvsem avtorska pesem.

Sicer pa je Jaka številnim puncam ostal v spominu tudi zaradi težke življenjske zgodbe, saj je lani izgubil očeta – in le katera ne bi rada tolažila tako uspešnega najstnika in mu stala ob strani?!