Je igralka Nina Dobrev Austina Stowella zapustila zaradi drugega moškega?

Nina Dobrev, nekdanja junakinja priljubljene serije Vampirski dnevniki, naj bi se pred kratkim razšla s kolegom Austinom Stowellom

Je za razpad njunega razmerja kriv lepotec iz serije Opravljivka? (foto: Profimedia) Profimedia
2. 3. 2016

Kakšna škoda! Šele oktobra lani sta se 27-letna igralka bolgarskih korenin Nina Dobrev in njen 31-letni ameriški stanovski kolega Austin Stowell, ki sta se zaljubila julija lani, prvič skupaj pojavila na rdeči preprogi, na kateri nista mogla skriti, da sta zaljubljena do ušes, zdaj, le sedem mesecev pozneje, pa naj bi se njuna ljubezenska zgodba končala.

Sicer še ne moremo z gotovostjo trditi, da smo ostali brez tega simpatičnega zvezdniškega parčka, saj razpad njunega razmerja uradno še ni bil potrjen, je pa dejstvo, da je Nina zadnjo fotografijo, na kateri je z Austinom, objavila že pred sedmimi tedni.

nina

Takrat je z Austinom uživala na zimskem dopustu, utrinek iz obdobja, ko je bila še več kot očitno srečno zaljubljena, pa je z javnostjo delila na Instagramu.

Je imel prste vmes drug moški?

Le nekaj ur po tem, ko je informacija o razpadu zvezdniškega razmerja pricurljala v javnost, se je Nina, ki se je iz Sofije s svojo družino že kot dveletna deklica preselila v Kanado, natančneje v Toronto, v javnosti pojavila z drugim moškim.

Družbo ji je delal 30-letni ameriški igralec Chace Crawford (na fotografiji spodaj), ljubljenec žensk, ki je v nekoč izredno priljubljeni najstniški seriji Opravljivka pet let utelešal Nata Archibalda.

Chace

Po poročanju popularnega televizijskega programa E! News sta si zvezdnika v zahodnem Hollywoodu dala duška, najprej naj bi se zabavala v baru Villa Lounge, nato pa še v nočnem klubu Bootsy Bellows.

Očitno je morala Nina odpreti ventile in spustiti paro, ki se je v njej najverjetneje res nabrala prav zaradi konca razmerja z Austinom.

Nina

Da se Nina in Chace dejansko poznata in da se imata tudi rada, pa smo izvedeli že pred 14 meseci, ko je igralka na Instagramu objavila fotografijo, ki se takrat morda ni zdela nič posebnega, zdaj pa je kar precej zgovorna ... Na njej v družbi prijateljev v nekem baru namreč objema prav Chacea.

Kriva naj bi bila obilica dela

Seveda o koncu razmerja nekdanje zvezdnice najstniške serije Vampirski dnevniki in junaka drame Ritem norosti poročajo tudi številni ameriški spletni portali.

V ospredju je vprašanje, zakaj sta se razšla, in pri iskanju odgovora na to vprašanje se večina medijev – kot je že v navadi – sklicuje na sicer anonimne, a menda dobro obveščene vire. Eden od njih je za že omenjeno oddajo E! News razkril morebitni razlog za to, da sta Nina in Austin ubrala vsak svojo pot.

"Zaradi njunih polnih delovnih urnikov je razmerje postalo zapleteno," je pojasnil anonimnež, ki naj bi bil blizu Nini.

Odločitev, da pod razmerje potegneta črto, naj bi zvezdnika sprejela že konec januarja oziroma na začetku februarja, o čemer pa se takrat ni pisalo in govorilo, saj sta to storila brez dramatiziranja in zbujanja medijske pozornosti.

Kljub vsemu pa zamer med njima menda ni, kar je potrdil tudi omenjeni vir: "Še vedno se dobro razumeta in ostajata v prijateljskih odnosih."

Kriza je bila očitna

Da v razmerju temnolase lepotice, ki je od sredine leta 2010 do maja 2013 ljubila Iana Somerhalderja (na fotografiji spodaj), soigralca iz serije Vampirski dnevniki, in postavnega igralca iz ameriške zvezne države Connecticut ni več vse tako, kot bi moralo biti, so ljudje iz njune okolice zatrjevali že kar nekaj časa.

Nina

Govorice o krizi v razmerju so postale še posebno glasne 7. februarja, ko se je Nina super bowla, finala v ameriškem nogometu, udeležila brez Austina.

Tudi na podelitev prestižnih zlatih globusov tri pozneje je prišla brez srčnega izbranca.

Njeni oboževalci po vsem tem dogajanju, ki je bilo vsekakor zelo sumljivo, niso bili pretirano presenečeni, da je praznik zaljubljencev preživela v družbi svojih prijateljev in da na ta dan na družabnih omrežjih ni bilo nobene njene ljubezenske objave.