Je David Beckham prestrog očka?

Kul selfiji z očetom? Da. Okusne črno-bele fotografije? V redu. Seksi položaji? V nobenem primeru! Kadar si Brooklyn Beckham zaželi objaviti fotografijo na Instagramu, mora najprej prestati nadzor svojih slavnih staršev in dobiti njuno dovoljenje.

Je David Beckham prestrog očka? (foto: Profimedia) Profimedia
3. 10. 2015

Nekdanji vrhunski nogometaš David Beckham in modna oblikovalka Victoria Beckham sta namreč zelo stroga, ko gre za to, kaj njun 16-letni sin na svetovnem spletu lahko objavi o sebi in česa ne sme.

Ne nazadnje najstarejšega otroka slovite družine na Instagramu pozorno spremlja kar 4,4 milijona oboževalcev!

"Če imaš otroke, moraš te zadeve vsaj malo nadzorovati. Kot starš si ne nazadnje odgovoren in še posebno pri Brooklynu je to pomembno. Njegov profil na Instagramu lahko namreč vidi prav vsak. Ravno zaradi tega nama vse najprej pokaže, preden kaj objavi," je v intervjuju za nemško televizijo RTL pojasnil postavni David, ki je maja dopolnil okroglih 40 let.

Beckham

In ta angleški zvezdnik seveda še kako dobro ve, o čem govori, saj ga na Instagramu spremlja že več kot 12 milijonov ljudi.

Skrbni očka, ki ima poleg Brooklyna Josepha še tri otroke, 13-letnega Romea Jamesa, 10-letnega Cruza Davida in 4-letno Harper Seven, je seveda tudi sam zelo previden, ko gre za dejavnosti na družabnih omrežjih. Svojim oboževalcem ponuja le skrbno izbrane utrinke iz svojega zasebnega življenja.

Beckham

"Brooklyn nama ničesar ne prikriva, kar je za 16-letnika res krasno. Poleg tega nama zaupa. Ne nazadnje dobro ve, da imava na tem področju bogate izkušnje," je še razkril dobro razpoloženi David, ki se je v pogovoru za omenjeno nemško televizijo kar precej razgovoril o družinskih odnosih in med drugim priznal:

"Victoria je zagotovo šefica naše družine, vsaj do neke določene točke. Takrat, ko je otroci sploh ne ubogajo več, pa posredujem jaz. To še kako dobro poznam iz svojega otroštva. Kadar je moja mama poklicala očeta, smo vedeli, da smo v resnih težavah."

Zvezdnik, ki z 41-letno Victorio že 18 let sestavlja enega najbolj znanih parčkov na svetu, je poudaril, da kot dobro uigrana ekipa prav vse pomembnejše odločitve sprejemata skupaj:

"Že od nekdaj zaupava nasvetom drug drugega, ne glede na to, ali se posvetujeva o oblačilih ali o pričeskah ... Res pa je, da včasih, ko se ozrem v preteklost, pomislim, da v določenih trenutkih morda vendarle ne bi smel poslušati Victorie!"

Preberi še: Top 5 nasvetov, da nakup modrca ne bo nočna mora ali pa si oglej barve ličil za jesen/zimo 2015, ki so nam še posebej všeč.