Se David Beckham in Victoria ločujeta!? Vse, kar vemo o škandalu!

Kaj se dogaja v najbolj priljubljeni zvezdniški družini?

Se David Beckham in Victoria ločujeta!? Vse, kar vemo o škandalu! (foto: profimedia) profimedia
16. 6. 2018

Že pred leti se je govorilo, da je David svojo Victorio prevaral s svojo asistentko Rebecco Loos. In sedaj se zgodovina ponavlja ...

Po spletu so pred nekaj dnevi začele krožiti govorice, da se par po skoraj 20 letih zakona razhaja. David Beckham naj bi Victorio prevaral z učiteljico svoje hčerke Harper. To še ni vse, učiteljica naj bi bila celo noseča z njegovim otrokom. Za katero učiteljico gre, ni znano.

 

Kisses from Paris x

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

David je vse skupaj zanikal in branil učiteljico: "Je zelo lepo in privlačno dekle, ki je bilo žal povezano z neresničnimi govoricami. S fantom sta srečna in njeno življenje je bilo do sedaj zelo normalno." 

Victoria in David govoric ne jemljeta resno in se iz njih celo norčujeta. "Ali se želiš ločiti?" naj bi moža v šali vprašala bivša superzvezdnica. 

 

#momentcaptured ❤ @katrinaisrael

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Tudi javno sta se odzvala na govorice o ločitvi. "To je nesmisel," je Victoria za Harper's Bazaar UK zanikala govorice. "To je zelo čudno in sramotno zapravljanje časa. To so le neresnične govorice na družbenih omrežjih. Ne ločujeva se," je zvezdniški par potrdil tudi za The Mirror.

 

Morning cuddles x So much love We love and miss u @davidbeckham

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Nobenih sledi o ločitvi ni niti na Instagramu, kjer je Victoria objavila fotografijo s hčerko Harper in zapisala: "Jutranji objemi in toliko ljubezni. Radi te imava @Davidbeckham."

Vir: Yourtango.com

Fotografije: Instagram, Profimedia

Preberi še: Si že videla fotografijo Meghan Markle, o kateri te dni govori ves svet?
 
Priporočamo tudi: Ganljive besede Bodeja Millerja ob smrti 19-mesečne hčerkice