Je Angelina Jolie res noseča?

Zdi se, kot bi bila to novica tudi za Brada in Angie sama. Takole nekako gre: prejšnji teden je bila noseča Jennifer Aniston, še teden prej Kristen Stewart, torej je povsem logično, da je na vrsto prišla tudi Angelina Jolie ...

7. 2. 2013

Hollywoodski par ima sicer že  šest otrok: 11-letnega  Maddoxa, devetletnega Paxa, osemletno Zaharo, šestletno Shiloh in štiriletna dvojčka Knoxa in Vivienne.

Tako 37-letna Angelina kot 49-letni Brad naj bi si po poročanju revije Star želela še otrok in želja naj bi se jima zdaj uresničila.

Igralka naj bi bila noseča celo tri mesece, Brad pa naj bi se že hvalil, da pričakujeta fantka. Shiloh naj bi za bratca že izbrala ime. Par je zaročen od lanskega aprila, okoli božiča pa so se pojavila ugibanja o njuni poroki. Predvsem njuni otroci so tisti, ki bi si želeli, da se poročita.

Lani so pri reviji Forbes par Jolie-Pitt razglasili za četrti najbogatejši v svetu šovbiznisa. Vredna naj bi bila kar 48 milijonov dolarjev. Denar zanju ni niti najmanjša težava, zato si lahko privoščita tako številno družino. V zadnjem času naj bi Angelino bolj malo videli v javnosti, saj naj bi imela, tako kot vojvodinja Kate, jutranje slabosti. Poleg tega naj bi se trudila nosečnost čim dlje zadržati zase. Nazadnje je Angelina leta 2008 rodila dvojčka Knoxa Leona in Vivienne Marcheline. Sama naj bi že nekaj let želela še enega otroka, Brad Pitt je bil baje bolj previden, saj je njun urnik res natrpan. Težko bi vanj vključila še enega otroka. Prestavljajte si samo njeno življenje! Snemanje filmov, režiranje, dobrodelno udej­stvovanje in tekanje za šestimi otroki. No, saj ima varuške, pa vendarle. Poleg tega pa celotna družina nenehno potuje po svetu. Kljub hektičnemu življenju je Angelina vedno zatrjevala, da bi lahko rodila še enega otroka.

"Ko najini otroci vidijo, da se crkljava in si tu pa tam dava poljub, se začnejo hihitati in na obrazih sem vidi, da so srečni. To jim daje občutek varnosti," pravi Angelina, ko govori o bolj intimnih trenutkih s svojo družino. Poleg tega pravi, da otroci želijo, da bi se z Bradom poročila.

"Velikokrat nama to rečejo in takrat si mislim, ah, ti otroci ... Potem pa pomislim, da se ne počutijo dovolj varne ..."

Nima pravih prijateljic

Za pogovor ima samo Brada

Pred kratkim je v nekem intervjuju Angelina odkrito povedala, da v življenju najbolj pogreša to, da bi imela pravo prijateljico.

"No, saj imam nekaj prijateljic ... le veliko sem doma, ker nisem preveč družabna. Zato ne počnem veliko stvari z njimi," pravi igralka in dodaja, da je Brad skoraj edini, s komer se pogovarja.

"No, pogovarjam se z družino in Bradom. On je tako rekoč edini, s komer komuniciram."

Verjetno je tudi njen sloves požiralke moških kriv, da se je ženske izogibajo. Tega se zaveda tudi sama. Njen drugi mož Billy Bob Thornton je zaradi Angeline razdrl zaroko z Lauro Dern, Brad Pitt pa se je zaradi nje ločil od Jennifer Aniston. Ena izmed redkih prijateljic, ki jih igralka ima, je pevka Gwen Stefani. Tudi njuni otroci se med seboj dobro razumejo.

Drugačni otroci

Slava in denar vplivata tudi nanje

Zagotovo je otroštvo in življenje nasploh povsem drugačno, če se rodiš v družini slavnih. Če sta tvoj oče in mama Brad Pitt in Angelina Jolie, je vse skupaj še bolj posebno. Nenehno si pod drobnogledom javnosti, po drugi strani pa imaš cel kup privilegijev.

Angelina in Brad naj bi sicer otrokom zelo popuščala. Malčki si sami izbirajo obleko, igrače in tudi to, kaj bodo jedli. Mala Shiloh, ki se rada vede kot dečki, je za rojstni dan dobila mrtvo ptico in od takrat zbira preparirane živali. Maddox je nor na nože in vso svojo žepnino zapravi zanje. Z bratom Paxom imata najraje azijsko hrano, zato starši naročajo jedi iz azijskih restavracij. Hm, med potovanjem po Kambodži pa so se otroci navdušili nad praženimi črički, ki jih imajo raje kot čips ... Angelina to njuno popustljivost upravičuje s  tem, da želita, da bi njuni otroci razvili vsak svojo osebnost. "Poglejte našo malo Shiloh, rada se oblači kot fantki in midva ji tega ne braniva. Zakaj bi jo silila, naj nosi oblekice, če tega noče," se s svojo Angelino strinja tudi Brad.

Zanimivo pa je, da so se njuni sosedi nad divjanjem otrok vedno pritoževali. Čudno se jim zdi, da imajo otroci zasebne učitelje in celo četo varušk - vsi pa jih le s težavo ukrotijo. In zdaj naj bi se družina povečala še za enega otroka ...

Za revijo Story napisala Sandra Bratuša, fotografije Profimedia.si, Shutterstock