Je Angelina Jolie ljubosumna na Shiloh?

Če je verjeti pisanju tujih časopisov, se je zgodilo nekaj bizarnega. Angelina Jolie naj bi bila ljubosumna na štiriletno hčerko Shiloh.

12. 11. 2010

Tako vsaj zatrjujejo njeni bližnji prijatelji, ki so opazili igralkino nenavadno obnašanje.

Deklica je kot deček

Dokaz za to naj bi bilo oblačenje deklice, prvorojenke Brad Pitta.

Nikoli je ni mogoče videti v ljubkih oblačilih, primernih za malo deklico. Vedno je oblečena v razvlečene majice, široke hlače in superge. In njeni dolgo skodrani lasje so zdaj pristriženi na kratko. Na prvi pogled je videti kot deček.

Ko je neki priznan psiholog malce analiziral situacijo, je ugotovil, da naj bi se Angelina bala, da bo v družini kmalu nekdo, ki bo bolj zanimiv za medije in ki bi mogoče zasenčil njeno lepoto. Tako pravi priznana psihologinja z Beverly Hillsa dr. Lillian Glass.

"Menim, da je Angelina ljubosumna na svojo deklico, zato ji je ostrigla lase in jo oblači v fantovska oblačila. Ker velja Angelina za eno izmed najbolj glamuroznih žensk na svetu, verjetno želi, da bi tako tudi ostalo. Da bi bila ona najbolj privlačna v Jolie-Pitt družini. To posledično pomeni, da ne bi prenesla, da bi jo Shiloh zasenčila. Pa četudi gre za njeno lastno hčerko."

Angelina je zelo tekmovalna

Očitno ima Angelina s tekmovalnostjo velik problem. Taka naj bi namreč bila vse življenje. Enostavno ne prenese, da bi bila v njeni bližini ženska, ki bi kradla pozornost.

Žalostno pa bi bilo, če bi res postala ljubosumna na lastno hčerko, namesto da bi bila nanjo ponosna.

"Hčerko ima neizmerno rada, a vseeno imata malce drugačen odnos," je novinarjem zaupala neka igralkina prijateljica.

Brad Pitt

Ne vidi težav v hčerinem oblačenju

Zanimivo pa je to, da se je o hčerki razgovoril tudi Brad Pitt. Pravi, da se deklica bolje počuti v fantovskih oblačilih in ji je všeč, če jo doma kličejo Peter ali John.

V nekem intervjuju je tudi Angelina priznala, da jo je Shiloh sama prosila, naj ji lase postriže na kratko. A je malo verjetno, da bi bilo vse samo plod dekličine fantazije in želja, saj pri štirih letih še nima izoblikovane osebnosti. Zato je marsikdo prepričan, da je za vse skupaj bolj ali manj kriva kar Angelina Jolie. To sicer zanika in zatrjuje, da nima prav nič pri tem, da se njena deklica oblači kot fantič.

Psihologinja Glassova celo meni, da bi morala mati ustaviti Shilohino brskanje po omarah bratov in ji ne sme dovoliti, da nosi stare in razvlečene Maddoxove majice.

Povzeto po reviji Story