Jay Z: Crack je bil povsod okoli nas

Shawn Carter, bolj znan kot Jay Z, je v intervjuju za novembrsko izdajo revije Vanity Fair, spregovoril o Beyonce, njuni hčerki Blue Ivy in o svojem težkem otroštvu.

Jay Z: Crack je bil povsod okoli nas (foto: Instagram) Instagram
2. 10. 2013

Shawn Carter, bolj znan kot Jay Z, je v intervjuju za novembrsko izdajo revije Vanity Fair, spregovoril o Beyonce, njuni hčerki Blue Ivy in o svojem težkem otroštvu.

''Bili smo v težkem položaju. Nismo stradali, vendar so obstajali trenutki, ko mi je bilo nerodno iti v šolo s starimi, umazanimi čevlji ali pa v istih oblačilih,'' je priznal zvezdnik, ki je večkrat odkrito priznal, da je v mladosti preprodajal drogo na ulicah New Yorka.

Crack je bil povsod

''Crack je bil povsod okoli nas. Ko sem prodajal drogo na ulicah, nisem razmišljal o posledicah. Bilo mi je vseeno. O tem, kako slabo to vpliva na otroke in njihovo življenje, sem razmišljal šele pozneje. Takrat sem razmišljal samo o denarju. O tem, kako preživeti. Kako izboljšati svoj položaj. Razmišljal sem, kako kupiti nova oblačila. Mama je vedela, kaj delam, vendar je to prezrla. Pravzaprav. Nikoli nismo govorili o tem, vendar je vedela, mame vedo vse,'' je iskreno dejal Jay Z, ter dodal, da se je vse o tem, kako biti uspešen poslovnež, naučil na ulicah New Yorka, ko je prodajal drogo.

Beyonce je preprosto južnjaško dekle

Za soprogo Beyonce, ki je ena izmed najbolj priljubljenih in uspešnih r'n'b pevk na svetu, ima samo lepe besede, vendar priznava, da se je za njeno pozornost in ljubezen moral potruditi, pa čeprav mogoče meni, da bi mu to uspelo, tudi če takrat ne bi bil že znan in uspešen. ''Beyonce je v osnovi preprosto južnjaško dekle. Pomembno ji je srce.''

O govoricah, da Beyonce ni rodila njune hčerke, temveč, da je za to plačala nadomestni mami, je slavni raper dejal: '' To je tako neumno, da vam tega z besedami niti ne morem opisati. Živimo lepo, nimamo se kaj pritoževati, ampak tudi mi smo ljudje, veste. Jaz bi še vse skupaj nekako ignoriral, ampak mi je težko za Beyonce. Postavite se v njen položaj.''

Seveda intervju ni minil, brez da bi omenil svoje prelepe hčerkice Blue Ivy, za katero pravi, da je njegova največja oboževalka, in da obožuje njegovo glasbo, na katero pogosto pleše in smeje.