Si se tudi ti spraševala, kje je Jasna Kuljaj? Zdaj se je javila in razkrila ...

9. 11. 2023

Jo že tudi ti malce pogrešaš na malih zaslonih? 🥺

Le kdo ne pozna priljubljene televizijske voditeljice Jasne Kuljaj, ki nas že vrsto let nasmejano pozdravlja z malih zaslonov?

Verjetno nismo edine, ki smo opazile, da Jasne Kuljaj že kakšno leto ni na televizijskih zaslonih. In če priznamo, nas je kar malo skrbelo, zakaj se je umaknila.

Še pred kratkim smo jo spremljali v zabavni oddaji Pri Črnem Petru na Planet TV, nato pa je izginila. Zdaj pa je razkrila, da ... 👇🏻

Našle smo čevlje, identične razprodanim Uggicam s platformo (in stanejo manj kot 30 evrov!)

Svoj prvi rojstni dan je te dni praznoval program Židan popoldan na radiu in televiziji Veseljak, poroča portal Veseljak. Izmenično program vodita dva voditeljska para: Nika Svetlin in Žiga Tominec ter Ajda Mlakar in Lovro Prešiček.

Hkrati pa so razkrili, da je del programa tudi Jasna Kuljaj, vendar tokrat v drugačni vlogi - že leto dni je producentka programa.

Kaj pa o tem pravi Jasna? "Vesela sem, da svojo pot nadaljujem na radioviziji Veseljak, kjer je trenutno na kupu veliko mladostne energije in zagona ter skrbi za slovensko domačo glasbo. Biti del vsega tega mi je v velik izziv in ponos. Ekipa Židanega popoldneva je mlada in ni slabo, da nad njimi bdi nekdo, rojen še v prejšnjem tisočletju," je za portal Veseljak razkrila Jasna.

Jasna, čestitkeeee! ❤️

Morda te zanima še: Kako pogosto čistiš luči v svojem domu? Če tega ne počneš dovolj redno, se lahko zgodi TO!

Preberi tudi: Robert Golob in njegova Tina med krompirjevimi počitnicami v Dubaju - vemo, kje sta bivala (FOTO)

Fotografije: Instagram/Tina Gaber, Planet TV

BONUS EPIZODA: Prisluhni pogovoru z Domnom Valičem v podkastu Ob skodelici kave z Živo Avžner

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ