Jasmina Kandorfer (Klepet ob kavi) razkrila, česa na plaži zares nikoli ne počne

Jasmina Kandorfer (Klepet ob kavi) je razkrila, česa poleti na plaži prav zares nikoli ne počne (pokukaj na dno članka!). Je tukaj še kdo tak?

Jasmina Kandorfer (Klepet ob kavi) razkrila, česa na plaži zares nikoli ne počne (foto: Goran Antley) Goran Antley
8. 8. 2018

Če večina Slovencev, tako znanih kot manj znanih, v poletnem času uživa na dopustu in na plaži, je voditeljica oddaje Klepet ob kavi, Jasmina Kandorfer, prej izjema kot pravilo.

Na dopust voditeljica Jasmina Kandorfer namreč ne hodi, ampak hodi na potovanja z nahrbtnikom.

"Glede na to, da sem lani kar štiri mesece potovala okrog sveta, sva se letos s partnerjem odločila za zgolj dvomesečno potovanje po otoku Borneo, kjer sva obiskala različna plemena in znamenita mesta, predvsem pa se precej potapljala, med drugim na tretji najboljši točki za potapljanje na svetu, na otočku Sipadan, kjer sva se na globini 21 metrov srečala z morskimi psi, želvami, barakudami in neštetimi drugimi ribami," nam je povedala zgovorna Jasmina.

Ta je novinarju naše medijske hiše v preteklosti v prijetnem razgovoru še dejala, da je njena naslednja destinacija Bali, kjer se bo udeležila različnih izobraževanj, na vrsto pa pride tudi srfanje, morda znova potapljanje.

No, punca je te dni že na Baliju, od koder nas pozdravlja s čudovitimi fotografijami. Spodnja je le ena izmed njih.

In česa pri Jasmini, kadar potuje, ne sme manjkati?

"Vsekakor na potovanjih ne manjka akcije. Vedno rada združim različne aktivnosti, vsekakor pa izobraževanja, saj se lahko veliko novega naučim vse to pa posredujem gledalcem oddaje Klepet ob kavi, pa tudi na svojih predavanjih in znanih vikendih za dušo, ki jih prirejamo v Strunjanu," odgovarja voditeljica.

Jasmina nam je zaupala tudi, česa na plaži nikoli ne počne ...

"Na plaži skoraj nikoli ne leživa, knjige bereva in poslušava na avtobusih, vlakih, vsekakor pa na letalu nastane večina mojih najboljših člankov, pa tudi vsaka knjiga, ki sem jo napisala do zdaj, je vsaj delno nastala na letalu," pove Jasmina.

Znana voditeljica ima za poletje zelo zanimiv nasvet, ki nam ga priporoča.

"Mislim, da je poleti najpomembnejše to, da spijemo dovolj vode, da hidriramo svoja telesa, ter da vsak dan 20 minut preživimo na soncu brez sončne kreme, da telo vsrka dovolj vitamina D, kajti vsem, ki živimo v tem delu Evrope, ga do decembra primanjkuje, vse bolj pa je jasno, da je pomanjkanje vitamina D prava epidemija, ki povzroča nešteto zdravstvenih težav.

Če se bomo pametno sončili, si bomo torej naredili uslugo za vse leto!"

Za revijo Nova napisal Alesh Maatko
Za splet priredila A. H. P.
Fotografije: Goran Antley in Instagram.com/@jasminakandorfer

Preberi še: Jana Morelj rodila punčko!

Priporočamo tudi: Tim Kores - Kori je končno pokazal punco!?

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri