January Jones: Ona molči, preostali ugibajo

Igralka January Jones javnosti še vedno ni razkrila, kdo je oče njenega dojenčka.

7. 7. 2012

Mediji veselo objavljajo fotografije domnevnih kandidatov za očeta, radovedni bralci pa ravno tako veselo ugibajo, kateremu hollywoodskemu moškemu je njen otroček najbolj podoben.

January Jones, ki je zahvaljujoč vlogi hladne gospodinje Betty Draper v uspešni seriji Oglaševalci zaslovela s svetlobno hitrostjo, ima skrivnost. In te skrivnosti očitno ne namerava izdati.

Čeprav je od rojstva njenega sinčka Xanderja minilo že skoraj leto dni, še vedno nihče ne ve, kdo je otročkov oče. Igralka skrbi za to, da o tej temi špekulira ves Hollywood, sama pa o tem preprosto ne spregovori niti besedice. Radovednežem torej ne preostane nič drugega kot to, da si v medijih podrobno ogledujejo najnovejše fotografije malega Xanderja in ugibajo, kateremu holly­woodskemu zvezdniku je dojenček najbolj podoben.

Med potencialnimi očeti so zelo znana imena

Seznam potencialnih kandidatov za Xanderjevega očeta je dolg. Odkar je otroček septembra lani ugledal luč sveta, je bil 'osumljen' skoraj vsak igralec, ki so ga kdaj videli v družbi 34-letne igralke.

Najprej se je govorilo, da je oče njen nekdanji fant, priljub­ljeni igralec Ashton Kutcher, potem pa so s prstom kazali na Matthewa Vaughna, režiserja znanstvenofantastične akcije Možje X: Prvi razred, ki je znan tudi kot soprog nekdanje nemške vrhunske manekenke Claudie Schiffer. V povezavi s to temo smo slišali tudi že imeni igralcev Adriena Brodyja in Jima Carreyja. Toda kdor si zares pozorno ogleda Xanderjev obrazek, lahko domneva, da v poštev pravzaprav prideta le dva hollywoodska moška. Med nedavno hojo po nekem parkirišču v Los Angelesu je Xander radovedno gledal čez ramo svoje mamice in bil ob tem sumljivo podoben pevcu Joshu Grobanu. Glasbenik je igralkin nekdanji fant, parček sta bila med letoma 2003 in 2006. Sem ter tja pa se igrici ugibanja pridruži še njen zadnji nekdanji fant. Beseda teče o Jasonu Sudeikisu, ki je trenutno v zvezi z igralko Olivio Wilde, a na majskih fotografijah Xanderjev nosek močno spominja na Jasonov nos. Ali pač ne? Kolikor poznamo Hollywood, se bo verjetno tako ali tako kmalu pojavila anketa, v kateri bodo ljudje lahko glasovali za kandidata, ki je po njihovem mnenju otročkov oče.

Bo skrivnost odnesla v grob?

Kakor koli že, tudi če oče njenega sinčka sploh ni znana osebnost, bo January svojo skrivnost najverjetneje za vse večne čase obdržala zase. Ne nazadnje je to uspelo in še vedno uspeva tudi drugim hollywoodskim zvezdam – nemška manekenka Heidi Klum že dolga leta skriva identiteto očeta svoje osemletne hčerkice Leni, čeprav so številni prepričani, da je Lenijin oče italijanski plejboj Flavio Briatore, nekdanja kanadska manekenka Linda Evangelista pa je morala šele lani med nekim sporom na sodišču razkriti, da je oče njenega leta 2006 rojenega sina Augustina Jamesa francoski poslovnež François-Henri Pinault, soprog hollywoodske igralke Salme Hayek.