Jani (Cool Fotr) se je odločil za spremembo videza! Poglej, kako je videti in ZAKAJ se je tako odločil

Jani Jugović (Cool Fotr) se je po več letih odločil posloviti od svoje brade ... No, pravzaprav sta to storila njegova Teja in Taj. Poglej, kako je videti brez brade (samo z brki) in kako so se vsi trije zabavali med "podvigom"!

Jani (Cool Fotr) se je odločil za spremembo videza! Poglej, kako je videti in ZAKAJ se je tako odločil (foto: Facebook/Cool fotr) Facebook/Cool fotr
6. 11. 2017

Zadnja leta je (urejena) poraščenost po obrazu velik hit med moškimi, med katere spada tudi vloger pod imenom Cool Fotr, ki pa se je letos (po kar nekaj letih nošenja brade) odločil od nje posloviti.

No, pravzaprav sta se od nje poslovila njegova Teja in Taj (VIDEO na dnu članka), za katera je Jani nedolgo nazaj pod spodnjo fotografijo napisal: "Super se razumeta in zadnje čase sta že tko kr mau onedva proti meni :). Me vedno nekaj hecata :)."

In to se je zgodilo tudi v zadnjem vlogu, ko sta ga kar onadva pobrila in se pri tem neizmerno zabavala.

V videu izvemo, da se Jani z žiletko ni pobril že 10 let, zato je to zanj predstavljalo veliko spremembo videza.

Taj je komenitral, kako je čuden, Teja pa je rekla, da jo spominja na hrvaškega pevca Mišo Kovača (tukaj v mlajših letih) in da mu manjkajo še samo dolgi lasje.

Jani pa se za spremembo videza ni odločil kar tako.

Resda se je poslovil od brade, vendar pa si je pustil brke, ki so znak podpore gibanju Movember*.

Poslanstvo tega gibanja je ozaveščanje o zdravju moških – konkretno, spodbujanje raziskav o raku na prostati in drugih rakih, ki ogrožajo moške, njegov zaščitni znak pa so brki.

Kakšne težave je imela Teja pri britju in kako so se zabavali med "podvigom", pa si oglej v spodnjem videu (začetek pri 7:00):

Kako se pa Jani zdi tebi samo z brki?

*Več o Movembru si lahko prebereš TUKAJ (pridružiš pa se lahko tudi že 6. Movember teku v Ljubljani, ki se bo letos odvijal zadnjo soboto v novembru).

Preberi še: Ta 2 Slovenca sta ljubezen do potovanj spremenila v super plačano službo!

Priporočamo tudi: Brad Pitt zagledan v 32 let mlajšo!?