Janet Jackson tik pred poroko s katarskim milijarderjem

Po tragični smrti kralja popa, uradno finančno sicer bankrotiranega Michaela Jacksona, preostali člani družine izhode iščejo na vseh straneh. Njegova sestra, Janet, se je npr. ozrla proti Katarju.

28. 9. 2011

Petinštiridesetletna Janet Jackson, bikica po horoskopu, naj bi se namreč že do konca leta poročila z devet let mlajšim katarskim milijarderjem Visamom Al Mano.

Janet, članica znamenitega klana Jacksonovih, se je skoraj vso kariero trudila potegniti jasno ločnico med svojim in Michaelovim glasbenim ustvarjanjem, pravzaprav je ves čas hotela, da bi jo imeli za povsem samosvojo.

Novinar Newsdaya Steve Dollar je na primer zapisal, da si Janet prizadeva ustvariti videz dekleta iz sosednje ulice, čeprav je jasno, da gre za najmlajšo sestro družine, o kateri se ves čas poroča, se o njej opravlja in je pod podobnim drobnogledom javnosti kot nekoč Kennedyjevi.

Poročevalec avstralskega dnevnika The Sydney Morning Herald Phillip McCarthy, ki je z Janet vzpostavil pristen odnos, je vedel povedati, da je z veseljem privolila v vsak pogovor, a je imela en sam pogoj, da se namreč Michael ne omenja. Joshua Klein je menil, da je prvo polovico kariere Janeta naredila vse, 'da je zvenela kot umetnica, ki mora nekaj dokazati'.

Njen preboj se je zgodil ravno v letu 1982, ko je bila senca velikega Michaela najdaljša, saj je segala v vsak kotiček glasbene industrije in Janet se je bolj kot z ustvarjanjem pesmi ukvarjala z deklarativnimi teksti, je tudi zapisal Klein.

Podobno kot Michaelu si je tudi Janet v glasbeni industriji uspešno prizadevala preseči rasno ločnico. Skupaj z Michaelom in Janet sta preboje v glasbeni industriji delala še Whitney Houston, Prince, potem so se črnskim glasbenim umetnikom trg in vse njegove pritikline odprli še s priljubljenostjo hiphopa, danes ločnice med barvami kože ni več.

Je mar vse te vrline v njej videl Visam Al Mana, ko je začel podlegati tudi njenim sploh je Al Mana, za katerega se je Janet odločila neposredno po koncu sedemletne zveze z Jermainom Duprijem in ki je pevki kmalu zatem kupil dragoceni diamantni prstan?

Velja za enega izmed najbolj prodornih katarskih poslovnežev, nekateri ga imenujejo kar industrialec; je direktor luksuzne korporativne skupine Al Mana Retail, prek katere je tudi delničar trgovin Saks Fifth Avenue v Dubaju, Dohi, Bahrajnu in Kuvajtu. Prva velika zabava, na katero bo povabljena svetovna smetana in seveda obe družni, bo ob uradni zaroki.

Vitki Al Mana bo ob tej priložnosti bodoči nevesti in za vedno večji zvezdnici od sebe poklonil še en, še bolj dragocen prstan.

Zaljubljeni par je po besedah prijateljev toliko časa zavlačeval s poroko, ker sta želela, da Janet konec avgusta odpoje zadnji koncert in konča svetovno turnejo. Janet načrtuje širitev družine po poroki. Če ne bo šlo po naravni poti, bo prišla na vrsto umetna oploditev, seveda ni izključena niti posvojitev.

Pet zvezdniških zanimivosti

  • Je vzornica Tony Braxton.
  • Britney Spears jo šteje za večni izvir navdiha.
  • Za številne je seks simbol.
  • Je 11. najbolje prodajana umetnica v zgodovini sodobne glasbe.
  • Želela je biti džokej.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri