Voditeljica Jana Morelj je noseča! Srečo v ljubezni je našla s tem frajerjem

V tem letu se obeta cela vrsta zvezdniških dojenčkov. In mi smo navdušeni!

Voditeljica Jana Morelj je noseča! Srečo v ljubezni je našla s tem frajerjem (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
5. 2. 2018

In med mladimi mamicami se bo v juliju znašla tudi radijka in televizijka Jana Morelj, ki je v preteklem tednu v radijskem etru obelodanila veselo novico. 

V resnici je novica prišla skupaj z voščilom ob rojstnem dnevu Denisa Avdića, saj mu je Jana povedala, da darila v studijo ni prinesla sama, ter da so že od novembra ob zgodnjih jutranjih urah v studiu štirje.

In ker je Jana glede svoje zasebnosti od nekdaj skrivnostna, se je tudi pod to veliko novico podpisala s skromnostjo.

Kdo je frajer, ki je osvojil srce Jane Morelj?

Jana je ljubezen našla v znanem slovenskem skejterju Marku, ki ga boš na kakšni zabavi ali dogodku ujela tudi kot DJa ali video snemalca.

Janino srce naj bi za postavnega dolgolasca bilo že dve leti, iskrice pa naj bi se prvič prižgale na koncertu skupine Niet.

V preteklosti je naša novinarka s simpatično temnolasko sicer že poklepetala o starševstvu, Jana pa je na vprašanje, o največji življenjski prelomnici odgovorila, da je to ...

"Otrok! Ko pride otrok, moraš sebe postaviti na drugo mesto, to pa je največji prehod. Kar nenadoma imaš ob sebi nekoga, ki potrebuje in zahteva tebe v celoti. Svoje življenje moraš prilagoditi njegovim potrebam in spontanosti ostane zelo malo ali nič."

Celoten intervju z Jano si lahko prebereš tukaj

Kakšna je bila Jana kot deklica?

"Bila sem tipična punčka z dolgimi lasmi, oblekicami, barbikami ... Z leti pa sem postala bolj moški tip dekleta. Če vprašate tiste, ki me poznajo, me bodo opisali tako. Tudi moj slog je takšen. Usnjene jakne, zakovice, škornji, džins in krila, ki jih včasih nisem marala," je namreč povedala v preteklem intervjuju.

Bodočima staršema iskreno čestitamo tudi mi!

Fotografije: Helena Kermelj, Marko Delbello Ocepek, Goran Antley

Preberi še: Konec ugibanj: Kylie Jenner je postala mamica!

Priporočamo tudi: 18 stvari, ki jih Christian Grey resnično ne prenese