Jana Morelj rodila punčko!

Včeraj je (radijska) voditeljica in Jana Morelj na družabnem omrežju Instagram naznanila veselo novico. Rodila je deklico! Razkrivamo, kakšno čudovito ime sta s partnerjem izbrala za novorojenko.

Jana Morelj rodila punčko! (foto: Instagram.com/@janchika) Instagram.com/@janchika
8. 8. 2018

Rodila je deklico Mio!

"Današnji dan, 7. 8., si bomo zapomnili vsi, še najbolj pa Jana in njen partner Marko, ki sta postala starša zdravi deklici po imenu Mia. Jana je imela sicer rok poroda 31. 7., a se hčerkici očitno ni mudilo na svet ... kakopak, ko pa je tako vroče!" so včeraj dopoldne pisali na spletni strani Radia 1.

Objavili pa so tudi Janino sporočilo najbližnjim z veselo novičko, ki pravi takole:

"Živjo planet Zemlja. Ime mi je MIA, imam 54 centimetrov in tehtam 3640 gramov. Mamici Jani in fotrčku Fogyju sem prijokala v naročje danes, 7. avgusta 2018 ob 9:30 uri. Počutimo se super!"

"MIA ❤ 7.8.2018,"

je Jana napisala ob zgornji fotografiji, ki jo je takoj po porodu objavila na družabnem omrežju Instagram in pod katero se je v trenutku usul val pozitivnih komentarjev in čestitk.

Jana pa je za Radio 1 slabo uro po porodu dala tudi svojo prvo izjavo za javnost!

"Zdej ležim v tej sobi, kjer sem rodila in na sebi imam Mio… […] To je to! Ne morem verjeti, doživljam vse te trenutke," je dejala.

Povedala pa je tudi, da jo je mala deklica pošteno namučila, da porod res ni bil enostaven. Dejala je, da je to vrhunec bolečine, da je imela občutek, kot da jo bo razneslo.

Novopečena mamica, ki je rodila v ljubljanski porodnišnici, je svojo hčerkico tudi simpatično opisala. Povedala je, da je luštkana, glasna, da ima črne laske in da je kar debelušna.

Novopečeni družinici v našem uredništvu izrekamo čestitke in ji želimo veliko cartljanja ter prav tako spanja. ***

Pripravila A. H. P.
Fotografije: Instagram.com/@janchika

Preberi še: Tim Kores - Kori je končno pokazal punco!? Poglej TUKAJ

Priporočamo tudi: Tako zelo dobro je Indira Ekić videti v kopalkah