Jan Plestenjak ujet med vročim poljubljanjem!

Srečnica, ki je občutila Janove mehke ustnice, je priljubljena voditeljica Ana Maria Mitić!

Jan Plestenjak ujet med vročim poljubljanjem! (foto: revija Lea) revija Lea
12. 11. 2015

Ko smo na aktualni številki revije Lea videli fotografijo, na kateri se strastno poljubljata Jan Plestenjak in Ana Maria Mitić, nismo mogli verjeti svojim očem.

Je Jan pustil svojo Taro in sedaj noro ljubi Ano Marijo?Lea

Izkazalo se je, da smo sklepali narobe. Sočni poljub na ustnice se je zgodil na nedavni predstavi Na žaru z Ladom Bizovičarjem, kjer so si izbrani znani Slovenci 'privoščili' šale na račun našega večnega šarmerja.

Med njimi je bila tudi Ana Maria, ki je po svojem nastopu doživela nekaj popolnoma nepričakovanega.

Namreč, Jan jo je na odru pred vso dvorano poljubil na usta, trenutek pa je po njenih besedah trajal in trajal.

"Tega nisem pričakovala, ampak zakaj se ne bi prepustila trenutku, če pa je bil na drugi strani človek, čigar poljub bi si želela skoraj vsaka. Mislim, da je bila v tistem trenutku še najbolj vesela moja mama, ki bi Jana z veseljem odobrila za svojega zeta," je svoje občutke opisala Ana Maria, ki se v tistem trenutku niti ni obremenjevala, kaj bo o njunem poljubu rekla njegova izbranka voditeljica in manekenka Tara Zupančič.

Tara

Bosta s Taro kmalu zibala?

Sicer naj bi bil Jan še vedno noro zaljubljen v Taro, je pa o njuni zvezi postavni slovenski pevec še vedno zelo redkobeseden.

Pred kratkim je v intervjuju za revijo Story vse skupaj komentiral takole:

"Meni je to zabavno. (smeh) Zabavno je, ker novinarji hočejo imeti novico, in moram reči, da so vsi postali toliko spoštljivi, da ni nič napisanega popolna laž, ampak se ob vsem tem zabavam. Je pa za punco, ki je z mano, to drugače. Ker morda ne jemlje tega s takšno distanco kot jaz. Teh stvari nočem komentirati, ker se mi zdi, da je to žalitev moje publike. To, da jaz razlagam stvari o svojem dekletu? Kam sva šla na izlet, kje sem jo prvič poljubil ... Saj vem, da to ljudi zanima, a se mi po drugi strani zdi, da jih žalim. Pri vsem drugem, kar jim ponujam."

Je pa Jan v tem istem intervjuju tudi iskreno priznal, da si želi otroke:

"Želim si otroke, ker mislim, da je prišel čas v življenju, v katerem sem spoznal, da ni fajn, da se ukvarjam samo s sabo. Če je človek samski in živi sam, se namreč veliko ukvarja s sabo. Ni fajn. In tudi sam sebi ne moreš biti dovolj, ker je tudi vse, kar dosežeš, lepo deliti.«

Jan

Na vprašanje, ali mu je kaj žal, da se za otroke ni odločil že kaj prej, pa Jan odgovarja:

"Kako pa se odločiš za otroka? To je živo bitje in ne moreš tega obravnavati konzumersko in ne moreš reči, da si se odločil za otroka. To vključuje veliko stvari ... Najprej je zaljubljenost, oseba, v katero si noro zaljubljen, s katero doživljaš lepe stvari, in se otrok verjetno zgodi ... po mojem mnenju."

Preberi še: To je najbolj popularno ime za deklico na svetu v tem trenutku ali pa si oglej kakšno ganljivo presenečenje so Tomažu Ahačiču pripravili slovenski glasbeniki.

Priporočamo tudi članek: Vse kar moraš vedeti za pripravo popolne sproščujoče kopeli