Jan Plestenjak priznal, da je v ZVEZI! ❤️ Poglej, kaj vse je povedal 👇🏼

Jan Plestenjak le redko spregovori o svojem ljubezenskem življenju, in zdaj ko je, ne vemo, ali bi bile vesele ali žalostne. 🙊😂

Jan Plestenjak priznal, da je v ZVEZI! ❤️ Poglej, kaj vse je povedal 👇🏼 (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
7. 11. 2019

Jan Plestenjak že vrsto let blesti na slovenski medijski sceni, zato ne preseneča, da je v času svoje kariere osvojil kar nekaj slovenskih src. ❤️ 

TO so dekleta, ki so v preteklosti osvojila njegovo srce:

MARTINA KAJFEŽ

Se še spomniš nežne balade z naslovom Ker te ljubim?

Jan jih je takrat štel malo čez dvajset, ljubezen pa je na papir izlil in uglasbil za lepotico Martino Kajfež, s katero sta si posteljo delila (tudi) v videu za omenjeno pesem. Je prvo in do zdaj še vedno edino uradno dekle, ki ji je šarmantni Škofjeločan podaril tako lep in trajen spomin.

Poglej, kako sta videti danes:

Njun razhod ostaja skrivnost. No, pred kratkim sta se spet srečala in naznanila, da bosta nadaljevala kot prijatelja. Kdo ve, morda se bo pravljica nadaljevala. Nekoč, nekje ...

IVANA SPAGNA

Janu smo v deželici na sončni strani Alp nadeli vzdevek 'latino lover', njegov temperament se odraža v pesmih, ženske ljubi, jih poveličuje, obožuje ... K nazivu je kajpak pripomogel tudi videz postavnega, visokega in pod morsko sonce preseljenega šarmerja, ki je očitno svojo ljubezen iskal tudi zunaj naših meja.

Italijanska pevka, kraljica dance glasbe iz osemdesetih let, Ivana Spagna in Jan sta imela burno in intenzivno ljubezensko poglavje, ki se je bojda končalo zaradi razdalje. Saj veš, daleč od oči, daleč od srca. 💔

TARA ZUPANČIČ in TINA GABER

Seveda pa v šopku Janovih deklet prevladujejo uradno ali neuradno najlepše pod slovenskim soncem. Nazadnje je javnost izvedela za njegovo ljubezen s priljubljeno voditeljico Taro Zupančič, ki je tedaj (leta 2015) naši novinarki o njuni zvezi povedala tole: 

"Midva se ne pojavljava na kakšnih dogodkih ali pa nekje, kjer veš, da bo veliko novinarjev. Ampak tako ali tako ljudje vidijo, zato pa tudi pridejo stvari na dan. S tem se nisem toliko ukvarjala, ker sem si rekla, da če bom še jaz o tem razmišljala in se skrivala ... Saj smo dovolj stari. Brez zveze je, da sam sebi povzročaš stres. Jan pa je tako ali tako miren."

Te zanima, kako so reagirali njeni starši, ko je povedala, da je dekle Jana Plestenjaka?

"Ja, mami je bilo v resnici takoj v redu. Malce so bili šokirani, ampak dolgo nisem hotela na veliko govoriti o tem. Najprej sem pustila, da se malo poleže. Taka sem, da o stvareh, ki so malo bolj pomembne, ne govorim takoj. Raje pustim, da se malo uležejo, potrdijo," je povedala.

Pred razmerjem s Taro pa naj bi Janovo srce grela tudi Tina Gaber.

In zdaj ...?

Pred kratkim je Jan novinarki enega od slovenskih tednikov priznal, da je v zvezi in povedal, da je razmerje, v katerem je zdaj, malce nenavadno.

S srečno izbranko naj bi imela intimno razmerje že zadnjih 6 let, vendar s 'premori'. Kot je povedal, do izbranke čuti pravi ljubezenski naboj, in je za vse skupne dogodke zelo hvaležen. 

Njenega imena ni želel razkriti - namignil pa je tudi, da ga nikoli ne bo, saj je zanj pomembna le vsebina človeka.

No, kaj praviš? 😍

Fotografije: Primož Predalič, Alojz Petrovčič, Ana Gregorič

Preberi še: 'Želim si, da nikoli ne bi postala mama’ (pretresljiva izpoved Christine Aguilera)

Priporočamo tudi: Maja Štamol Droljc storila nekaj, česar večina mamic zagotovo ne bi bila zmožna narediti ❤️