Jamie Dornan razkril, kakšne punce so mu v resnici všeč (zdaj ga imamo še rajši)

Če si ga do tega trenutka kljub vsem priporo­čilom prijateljic še vedno gledala malce postrani, smo prepričane, da se je v zad­njem času več kot izkazal kot igralec in pos­ta­ven tip. Raziskali smo, kdo je v resničnem življenju privlačni 'gospod Grey' ...

Jamie Dornan razkril, kakšne punce so mu v resnici všeč (zdaj ga imamo še rajši) (foto: Profimedia) Profimedia
6. 3. 2017

 Jamie Dornan je star 34 let, prihaja iz Severne Irske in v filmu Petdeset odtenkov teme kot glavni igralec preganja tvojo burno domišljijo.

Christian je v drugem delu veliko bolj odprt in pripravljen na sklepanje kompromisov do žensk v svojem življenju. Še vedno je trmast, čeprav bo Ana poskrbela, da bo zaradi nje boljši človek.

Pssst … seks pod tušem (več kot enkrat) zagotovljen!

Ampak življenje Jamieja Dornana ni vedno preprosto, še posebej ko gre za snemanje seks scen v težkih situacijah, na primer pod tušem, ko imaš na začetku še vsa oblačila na sebi.

Kaj se lahko naučiš iz filma?

Niti pod razno nikoli ne imej rdeče sobe doma. Če smo se kaj naučile iz filma, je to, da je rdeča soba nekaj, kar je morda že preveč za povprečno ljubiteljico posteljnih aktivnosti. S tem se strinja tudi Jamie.

Divje govorice o Dornanu?

“Res noro … enkrat me je prijatelj vprašal, ali sem res hodil s Kate Moss. Seveda ne, sem mu odvrnil, povedal bi ti, če bi! V bistvu sem jo srečal samo enkrat, če pa me poguglate danes, boste dobile potrditev, da sem bil z njo. Kot tudi z 80 odstotkov drugih punc, ki jih morda sploh še nisem nikoli spoznal.

Kakšne punce ga v resnici privlačijo?

“Všeč so mi punce, ki imajo v glavi pošlihtane stvari. Ki so zadovoljne same s sabo in karkoli izustijo, jih na neki način definira. Tudi če si malce drugačna, je povsem v redu, če se le sprejemaš takšna, kot si.”

Po predlogi Rachel Mosey priredila Lola Agnič

Preberi še: 3 vrste ljubezni na naši življenjski poti - si doživela že vse tri? ali pa VIDEO: V naša kina prihaja Mesečina - film leta (dobitnik oskarja)