Jamie Dornan je odkrito spregovoril o snemanju VROOOOČIH prizorov z Dakoto Johnson!

27. 3. 2018
Jamie Dornan je odkrito spregovoril o snemanju VROOOOČIH prizorov z Dakoto Johnson! (foto: Profimedia)
Profimedia

Med drugim tudi, kje je med seks prizori pristal njegov 'prijateljček'!

Vsakič, ko ustvarjalci napovejo prihod novega dela filma iz serije '50 odtenkov', mediji načnejo tisoč in eno temo, ki bi razkrivala skrivnosti zaodrja.

No, nič drugače ni bilo niti minulo valentinovo, le da so se novinarji tokrat poleg Dakotinih trikov za snemanje vročih prizorov v filmu usmerili še v eno majceno podrobnost, o kateri si se zagotovo tudi sama spraševala. (No, vsaj mi smo se, in to ob vsakem filmu posebej.) ;)

Kje je med seks prizori v resnici pristal 'prijateljček' gospoda Greya?

Odgovor na to pereče vprašanje je v oddaji Jimmy Kimmel ponudil kar Jamie sam, kot se lahko prepričaš v spodnjem posnetku, pa mu ob odgovoru ni postalo prav nič nerodno.

Posnetek intervjuja Jamia Dornana si lahko pogledaš TUKAJ:

Na vprašanje voditelja o tem, kje med seks prizori pristane njegov penis, je namreč odgovoril, da je ta med snemanjem spravljen v majceni torbici ali, če si prav predstavljamo, manjšem mošnjičku.

Kot je povedal, je omenjena 'torbica' narejena prav za tovrstne primere ter se v filmski industriji že dlje časa uporablja.

TAKO izgleda 'torbica', v katero Jamie spravi svoj penis ...

V preteklosti je Jamie ta poseben filmski pripomoček že opisal in povedal, da je 'torbica' kožne barve, vanjo pa pred začetkom snemanja vstavi penis in jo nato zaveže. Podobno kot nakupovalno vrečko. (Njegove besede, ne naše!)

Pojasnil je, da je med njim in Dakoto prej kot usodna privlačnost, ki jo vidimo na filmskih platnih, vez, ki povezuje brata in sestro. Kot je povedal v intervjuju, se oba z Dakoto med snemanjem namreč zavedata, da je med njima resnično življenje, saj je sam srečno poročen, prav tako pa je ona v razmerju že vse od začetka njunega filmskega projekta. 

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Natalija (Zvezde plešejo): "Miha je čudovit človek, topel, senzibilen, ... pa tudi temperamenten in strasten"

Priporočamo tudi: Rose brown: končno so tudi rjavolaske dobile svoj pastelni trend!