James Duncan je zaradi bankrota prodal mamino hišo

Zgodi se lahko tudi nesramno bogatim: da dobesedno čez noč ostanejo brez premoženja. Ta grenka izkušnja je zdaj doletela tudi člana skupine Blue, Jamesa Duncana, ki je prejšnji mesec razglasil bankrot.

18. 10. 2013

Skupina Blue je bila včasih ena od najuspešnejših fantovskih skupin, ki je leta 2004 žal razpadla.

Mladeniči so služili milijone in so mislili, da bo denar trajal in trajal. A žal ni bilo tako. Tako je moral James Duncan (35) prodati tudi mamino hišo, da je poplačal dolgove.

"Večino denarja sem vložil v nepremičnine, a očitno so bile investicije zgrešene in denar je pošel," pravi James in dodaja, da ni bankrotiral zaradi razsipnega življenja. Najtežji trenutek je bil, ko je moral prodati tudi mamino hišo.

"Vedno sem želel mami poplačati za vse, kar je naredila zame, zato sem ji tudi kupil hišo, ki pa sem jo moral žal prodati," je žalosten James, ki ima z nekdanjim dekletom Claire Granger hčerko Tianio-Finn. Res neugodna situacija za nekoga, ki je nekoč služil milijone in je mislil, da se nikoli več v življenju ne bo ubadal s finančnimi težavami.

"No, moram pa povedati, da je bil bankrot, ki sem ga razglasil 12. septembra letos, veliko olajšanje. Zdaj vsaj vem, da bom moral pač začeti znova," se tolaži James, ki pa ni edini član skupine Blue, ki se otepa s finančnimi težavami. Tudi Antony Costa je praktično ostal brez vsega. Potem ko je nekoč služil po 250.000 funtov na mesec, je padel na 45 funtov tedensko. Moral se je izseliti iz hiše in se vrniti domov k staršem. Ko pa je snemal oddajo Blood Brothers, je tu pa tam prespal pri katerem od prijateljev. Čeprav je z drugimi člani skupine Blue v dobrih odnosih, pa ni hotel nobenega obremenjevati z lastnimi težavami. A potem ko so se fantje dotaknili dna, jim gre počasi na bolje. Vsaj zavedajo se, da ne smejo živeti z danes na jutri in da se ne smejo brezglavo podajati v finančne investicije.

Priznanje

Ja, biseksualen sem

duncanPisalo se je že leto 2009, ko je James Duncan v nekem intervjuju priznal, da je biseksualec.

Povedal je, da je sprva imel s fanti v skupini zaradi tega manjše težave, ki pa so hitro minile.

"Rad sem tako z ženskami kot moškimi in srečen sem, da sem biseksualen," je odkrit pevec, ki pravi, da je njegova največja sreča hčerka, za katero lepo skrbi, čeprav z njeno mamo že dolgo nista več skupaj. Sprva sicer o biseksualnosti ni želel govoriti, a ker so novinarji izbrskali toliko podrobnosti o njegovem zasebnem življenju, se je odločil, da je bolje, če odkrito spregovori sam.

Napisal Sandra Bratuša, fotografije Profimedia

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri