Jaden Smith in Kylie Jenner: Dobičkonosno razmerje

Najnovejša akcija presenečenja zvezdniških družin Kardashian in Smith – najstniška potomca Jaden Smith in Kylie Jenner naj bi bila par. Kdo s tem pomaga komu?

13. 3. 2013

To bi bila zveza po maminem okusu – Jaden Smith, sin igralca Willa Smitha, naj bi bil v razmerju s Kylie Jenner, najmlajšo sestro klana Kardashian.

In dejansko sta zvezdniška potomca pred nedavnim skupaj pohajkovala po Londonu. Menda sta bila oba povabljena na zabavo za 19. rojstni dan najstniškega megazvezdnika Justina Bieberja, a slavljencu komaj 14-letnega prijatelja Jadena ni uspelo 'pretihotapiti' v nočni klub. To so mu preprečili strogi varnostniki.

Zvezdniško prijateljstvo

"Justinu sem dal le njegov Cartier in takoj odšel domov," je Jaden na Twitterju miril vse tiste, ki menijo, da bi 14-letnik s svojo prisotnostjo na nori zabavi v nočnem klubu kršil zakon o mladoletnikih. Ob tem pa so tako Jaden kot njegova starša, igralca Will Smith in Jada Pinkett Smith, doslej izkoristili prav vsako priložnost, da so se v javnosti pojavili z uspešnim Justinom, za katerim norijo deklice z vsega sveta. Jaden je med drugim kot Bieberjeva 'predskupina' nastopil na svojem prvem koncertu, poleg tega pa ga je slavni Kanadčan med svojimi nastopi večkrat povabil k sebi na oder. Doslej to prijateljstvo torej nikakor ni vzbudilo občutka, da Justin slabo vpliva na svojega mlajšega kolega.

Sumljivo razmerje

Če bi se slučajno dogajalo kaj slabega, pa ima Jaden na srečo ob sebi Kylie, ki je odlična za odvračanje njegove pozornosti od 'neumnosti'.

"Da, skupaj sta. Sicer je vse skupaj še sveže, a že celo večnost sta prijatelja," je novinarjem tednika Us Weekly sporočil domnevno dobro obveščeni vir. Petnajstletna Kylie – prav tako kot najstniški raper – prihaja iz družine, ki je naravnost zaljubljena v javno življenje. Njene polsestre Kourtney, Khloe in Kim Kardashian so – tudi zahvaljujoč svoji poslovno sposobni mami Kris Jenner – uspešne televizijske zvezdice. Sicer pa Kylie že kar nekaj časa dela kot najstniški model.

Pri tem ji družbo pogosto dela njena dve leti starejša sestra Kendall. Prav nič čudnega torej ne bi bilo, če bi se za govoricami o romanci skrivala določena preračunljivost. Za priimka Smith in Kardashian/Jenner, ki sta že pravi blagovni znamki, je lahko razmerje med Jadenom in Kylie namreč le dobičkonosno. Ne nazadnje pa bi z zvezo drug drugemu dvigovala tudi slavo in prepoznavnost med mlajšim občinstvom. Njuno domnevno razmerje pa je 'sumljivo' tudi zato, ker naj bi bila Kylie že zasedena – še novembra so ji pripisovali razmerje z nekim sošolcem. Z igralcem ameriškega nogometa Julianom Brooksom je preživela zahvalni dan in na Twitterju objavila fotografije, na katerih sta delovala, kot da sta si precej blizu. Toda Brooks pač ne bi mogel poskrbeti za to, da bi v družinski blagajni cingljali denarci. Morda je ravno zato mama Kris Jenner svoji hčerki zdaj malo pomagala tudi na ljubezenskem področju ...

Že pred nekaj meseci so se namreč začele pojavljati govorice, da bi svojo hčerko rada 'poparčkala' z Jadenom Smithom, da bi ji s tem pomagala zagnati kariero. Res pa je, da se je takrat govorilo o njeni drugi najmlajši hčerki Kendall.

Velika uganka

Fotografi so 17-letnico takrat zasačili, ko se je z Jadenom držala za roke in uživala v drsanju, a je nemudoma zanikala govorice, da sta v razmerju.

Zdi se, da je zdaj za 'novo rundo fotografij' na vrsti njena mlajša sestra Kylie. Bodo te fotografije res dokumentirale le nedolžno prijateljstvo iz sveta šovbiznisa ali pa vendarle spretno marketinško šahovsko potezo? Na odgovor na to vprašanje bomo morali še malo počakati, drugega nam niti ne preostane. Za zdaj še nihče od vpletenih ni komentiral najnovejših govoric.

Povezava med družinama Kardashian in Smith pa v vsakem primeru že kar nekaj časa predstavlja veliko uganko – na začetku februarja sta Kim Kardashian in njen fant Kanye West dopust skupaj z Willom Smithom preživela v Braziliji, govorilo pa se je tudi o skupnem glasbenem projektu, so še zapisali v reviji Lea.