Jack Nicholson, legenda!

Jack Nicholson ima pri svojih 73 letih vse kakor renome šarmerja Hollywooda. Še posebej zato, ker je pred kratkim razkril, da ima kar nekaj prijateljic …

14. 2. 2011

Z njimi sicer ne hodi po lokalih, temveč se dobivajo v njegovi vili v Los Angelesu.

V življenju je bil poročen samo enkrat, pravi pa, da se zelo lahko zaljubi.

“Velikokrat sem kakšni ženski v navalu strasti in čustev dejal, da bi se poročil z njo. No, verjetno na srečo, nobena me ni jemala resno.”

Če mu je ženska všeč, se ne bo branil poljuba, četudi bi šlo za rosno mlado žensko s silikonom v ustnicah.

“Če misli, da me lahko prevara s temi umetnimi usti, naj me kar,” dodaja v šali.

Igralec si ne dela skrbi zaradi let in gub na obrazu. Pravi, da se z nostalgijo spominja svoje ‘hipi generacije’, ki je svoje čase rušila vse tabuje. S prvim večjim honorarjem si je kupil vilo na Mullholland Drivu v Los Angelesu, njegovi sosedje pa so bili Jim Morrison, Warren Beatty, Joni Mitchell in Marlon Brando. Prirejali so razvratne zabave, se ubijali z drogo in alkoholom. Jack priznava, da še danes kadi marihuano. Za trdo drogo in alkohol ter terorizem pa pravi, da so največja težava Amerike.

“Čeprav sem zelo družaben, mi prijatelji govorijo, da premalo hodim v družbo. Če je moški časten, potem lahko na vsakem koraku sreča žensko. Bili so trenutki v življenju, ko sem bil za ženske res privlačen. Danes žal ni več tako, in to me malce žalosti.”

Skrbi pa ga tudi to, kako bo odigral kakšno vlogo, saj vedno misli, da bi jo kakšen drug igralec odigral mnogo bolje.