Jaaaa! Lado Bizovičar bo drugič očka, in TAKO je naznanil veselo novico 😍

Jaaaaaa! Mladi družinici želimo vse najlepše! ❤️

Jaaaa! Lado Bizovičar bo drugič očka, in TAKO je naznanil veselo novico 😍 (foto: Luka Bratasevec, Igor Zaplatil) Luka Bratasevec, Igor Zaplatil
10. 2. 2021

Wohooooooooo! Slovenija pričakuje novega estradnega dojenčka, in ta bo razveselil kar enega izmed naaaajbolj priljubljenih slovenskih televizijcev in igralcev - Lada Bizovičarja ter njegovo srčno izbranko, prelepo Anelo Šabanagić. 😍

Mladi družinici, ki se je prvorojenke razveselila leta 2018, se bo v kratkem pridružil še en dojenček, novica pa je Slovenijo razveselila danes!

Preveri, kako je družinica sporočila, da prihaja nov družinski član:

Nasprotno od številnih slovenskih estradnikov, ki tovrstne novice najpogosteje objavijo na svojih družabnih profilih, je slavna družinica novico potrdila za Svet24, portal 24ur pa poroča, da je vest zanje potrdil tudi dobro-obveščeni vir.

Kako lepooooo, se strinjaš?

Lado in Anela o svojem družinskem življenju v medijih bolj kot ne NE razpravljata, smo pa v preteklosti vseeno uspeli ujeti nekaj podrobnosti iz njihovega razgibanega zasebnega življenja.

Preveri, kaj je pred časom povedal Lado:

Delček njihovega zasebnega življenja je med lanskim dobrodelnim maratonom na Radiu 1 razkril voditelju Denisu Avdiću, ko je povedal, da se ne spomni, kdaj je bil nazadnje ob tako zgodnji uri pokonci. "Enkrat sem bil takole zgodaj pokonc, ker sem hotel en porod gledati, drugače pa ne vstajam ob tej uri," se je tedaj pošalil Lado.

O, uau! Hrvaški poročajo, da je TO nov srčni izbranec Severine (in ja, hud je!)

S šalo pa je minil tudi njun nadaljnji pogovor, ki se je nanašal na bosanske korenine Ladove srčne izbranke Anele.

Denisa je namreč zanimalo, ali bo Ladova princeska govorila oba jezika ali zgolj slovenščino.

"Imam občutek, da bo govorila samo en jezik in to ne bo slovenščina," je smehu dejal Lado in imel pri tem v mislih številne obiske Aneline družine, ki obožuje njuno hčerkico.

Našli smo poročne fotke Melanie in Donalda Trumpa (TOLE 👇 nas je šokiralo)

"Ta rodbina (op. av. družina) prihaja, prihaja, prihaja. A to ima tudi dobre plati, saj ne izgubljam več teže, ker mi ves čas nekaj nosijo in ves čas jem. Moram ti povedati, da mislim, da so bili ti moji Slovenčki ene trikrat na obisku, drugače pa imamo bolj to linijo ja, samo je zares super," se je šalil Lado. 

Mladi družinici želimo vse najlepše!

Fotografije: POP TV, Instagram.com/streetchatella, Luka Bratasevec, Igor Zaplatil