Ja pa iiii! Tanja Žagar delila utrinek s 3. rojstnega dne svojega Karla 😍

Vse najboljše, Karlo! 🎉🥳

Ja pa iiii! Tanja Žagar delila utrinek s 3. rojstnega dne svojega Karla 😍 (foto: Foto Miro Majcen - @miromajcen) Foto Miro Majcen - @miromajcen
14. 10. 2020

Jaaaa, že tri leta so minila od novice, da je ljubljenka slovenskega občinstva postala mamica. 😍 Kako hitro čas beži, kajne?

Tanja Žagar je s svojim srčnim izbrancem Mikijem v teh dneh namreč praznovala 3. rojstni dan njunega sina Karla, ta veseli trenutek pa je na Instagramu ovekovečila s prav posebno fotografijo.

TA zelo znani Slovenec razkril, da je OKUŽEN s koronavirusom

Tanja je svojemu malemu Karlu za rojstni dan namreč spekla prav posebno torto, in to kar po njegovih navodilih. Kot je zapisala v pripisu, si je mali Karlo zaželel torto v obliki kitare, Tanja pa se je slaščičarskega izziva seveda lotila z navdušenjem.

Poglej, kaj je nastalo:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar) on

Več kot očitno se je mali Karlo že navdušil nad glasbo, tudi v preteklosti pa je Tanja v intervjujih priznala, da imajo doma kar 'hišni trio', saj vsak dan skupaj zaigrajo kakšno skladbo.

Mali Karlo pa se ne navdušuje le nad glasbo, v mamine čevlje je stopil tudi na plesnem odru, saj je Tanja v preteklosti razkrila, da mali Karlo zelooo rad tudi pleše.

In mi se njegovih prvih glasbenih (ali plesnih) podvigov že zelo veselimo! 😍

Vse najboljše, Karlo!

Fotografije: Saša Aleksandra Prelesnik, Foto Miro Majcen - @miromajcen