Nika Zorjan je svojega Roka že predstavila doma (in vsaj 1 družinski član ga O-BO-ŽU-JE)

Pa iiiiii no, kako sta lepa! 😍

Nika Zorjan je svojega Roka že predstavila doma (in vsaj 1 družinski član ga O-BO-ŽU-JE) (foto: Instagram.com/nikazorjan) Instagram.com/nikazorjan
5. 9. 2019

Eden najbolj vročih slovenskih parčkov ta hip se je očitno odločil za veeelik korak v njuni zvezi! 😍

No, Nika Zorjan in Rok Piletič sicer že dlje časa v negotovosti držita njune oboževalce, saj še kar nista potrdila, ali sta par ali ne. 

Do zdaj prav velikega števila namigov sicer ni bilo, razen nekaj vročih dotikov, ki sta si jih izmenjala med snemanjem videospota za pesem 'Vruće', ki je (morda prav zaradi tega :P) postal letošnji hit tega poletja, s skoraj 2 milijona ogledi!

Nika in Rok sta se v spotu na veliko objemala, dotikala in si izmenjevala zaljubljene poglede, skoraj pa bi lahko ujeli tudi poljub, a drugega dokaza o njuni zvezi (za zdaj) še nismo dobili!

Zdaj pa je Nika s svojimi sledilci delila nekaj zelooooo zanimivega! 😍 Očitno sta z Rokom drug drugega že predstavila svojim družinam in mi smo našli dokaz! 

Poglej simpatično fotko Nike, Roka in ... (klikniti boš morala na fotko št.2 😉) 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ko si sam s svojim kužkom VS. ko pride kdo na obisk. Koga ma rajši?

A post shared by Nika Zorjan (@nikazorjan) on

... Nikinega kužka, ki Roka več kot očitno naravnost obožuje! 🥰

Rok je velik ljubitelj živali in tudi to je nekaj, kar je golobčkoma skupnega! Druži ju tudi še vedno tesno sodelovanje v glasbenih vodah, prav to pa naj bi bil tudi razlog, da so se med njima vnele iskrice.

Pripravljala pa bi naj tudi že nove skupne projekte, ki se jih seveda že zelo veselimo, saj bodo nedvomno velike uspešnice! Kot veš, Rok ustvarja skupaj s svojim bratom Anejem pod imenom BQL, ki je trenutno ena izmed najbolj priljubljenih glasbenih skupin pri nas. 

Jesen bo pestra in več kot očitno zaljubljena, ni kaj! ;).

Fotografije: Nika Zorjan Instagram

Preberi še: Našle smo TOP trik, kako pravo številko džinsa👖 kupiti BREZ pomerjanja

Priporočamo tudi: Če boš stare jesenske kose stilirala TAKO, boš tudi letos zelo MODNA (brez 💸)