Kate in princ William sta NEPRIČAKOVANO obliskala dom princa Harryja in Meghan, RAZLOG pa je ...

No, kaj pa ti praviš? 🤔

Kate in princ William sta NEPRIČAKOVANO obliskala dom princa Harryja in Meghan, RAZLOG pa je ... (foto: Profimedia) Profimedia
27. 4. 2019

Meghan se zaradi visoke nosečnosti ni udeležila zadnjega družinskega dogodka ob Veliki noči, zato sta jo Kate in William obiskala. 

A tuji mediji so našli še kar nekaj drugih razlogov, ki bi Kate in Williama lahko spodbudili k njunemu obisku. Govori se namreč, ... da je Meghan v resnici že rodila, ter da sta se Kate in William na obisk odpravila iz tega razloga.

Največji skeptiki so celo opazili, da je zadnji Instagram zapis na uradnem profilu Meghan in Harryja napisan v drugačnem tonu, kar naj bi nakazovalo, da za njim ne stoji Meghan. Iz tega so torej sklepali, da je Meghan rodila, ter da se z Instagramom v teh dneh pač ne ukvarja toliko.

No, eno pa je jasno ...

Očitno so vsi zelo pogrešali Meghan, saj so se po končanih uradnih dolžnostih odpravili k njej na obisk.

Vojvodinja že nestrpno odšteva dni do poroda in je bila družbe zelo vesela. Kate in William pa sta ji hotela pokazati, da je ob Veliki noči manjkala in brez nje ni bilo enako.

Preveriti sta želela tudi, kakšno je njeno počutje in če ji lahko karkoli pomagata. 

Vojvodinja zdaj večino svojih dni do rojstva prvorojenca ali prvorojenke preživlja doma, družbo pa ji delata princ Harry in njena mama, ki je za rojstvo vnuka ali vnukinje priletela iz Los Angelesa.

Meghan bi naj rodila vsak čas in cel svet že nestrpno čaka na novico, da ima britanska kraljeva družina novega družinskega člana!

Tudi mi že kooomaj čakamo! ❤️

Pripravila: N.S.

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še:  Se letos odpravljaš na poroko? TO so obleke, v katerih boš blestela (in NE zasenčila neveste)
Priporočamo tudi: Imaš zelene oči? TO o tvoji osebnosti razkriva veliko več, kot si morda misliš