Ja pa ii! 😍 Nina Pušlar z našo novinarko PRVIČ javno spregovorila o svojem odnosu in željo do OTROK

Tako zelo smo vesele! ❤️

Ja pa ii! 😍 Nina Pušlar z našo novinarko PRVIČ javno spregovorila o svojem odnosu in željo do OTROK (foto: Aleksandra Saša Prelesnik, Obdelava: Cosmo uredništvo) Aleksandra Saša Prelesnik, Obdelava: Cosmo uredništvo
24. 3. 2023

Nina Pušlar je bila prvič gostja v podkastu Ob skodelici kave z Živo Avžner. Prisluhneš jima lahko TUKAJ! 👇🏻

Nina Pušlar je ena izmed najbolj priljubljenih pevk na slovenski sceni. 34-letica se je širši javnosti predstavila z zmago v drugi sezoni Bitke talentov in s svojim prvim videospotom za pesem Ni ona, katero je predstavila le teden dni po zmagi. Od takrat je njena kariera šla le še navzgor.

Skrivnostna Nina Pušlar PRVIČ naredila nekaj povsem NEPRIČAKOVANEGA (in me smo navdušene)

"Ravno v soboto smo na mojem domačem koncertu razkrili eno prav posebno novičko, povezano z ... No, ni novička. To je novica. Razkrila sem, da bom imela 16. decembra prvič koncert v veliki areni Stožice, česar se zelo veselim in na kar sem seveda tudi ponosna. Mogoče bom bolj ponosna po tem, ko ga bomo dejansko naredili in bomo te sanje uresničili. Mnogi mi rečejo, zakaj sem tako dolgo čakala in da nisem tega storila že prej. Meni pa se zdi že kar hitro," nam je zaupala priljubljena pevka.

Kakšna je bila Nina Pušlar kot otrok?

V novi epizodi Metropolitanovega podkasta Ob skodelici kave z Živo Avžner je pevka razkrila, da je bila kot otrok polna energije in zelo divja, nato pa se je kot najstnica potegnila vase in postala manj zgovorna. "Od vedno pa sem rada pela," je še dodala.

Dotaknili pa sta se tudi Ninine želje po družini in otrocih. Kaj nam je zaupala? 👇🏻

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Pušlar (@ninapuslar)

 

Znano je, da Nina skrbno čuva svojo zasebnost in glede na to, da je res znan obraz, jo čisto razumemo.

Presenetilo pa nas je, da je tokrat izjemoma spregovorila o svoji želji po družini in otrocih.

"Ampak sem se tega zavedala, pa hkrati nikoli v resnici nisem imela zares želje, da bi imela svojo družino, da bi si jo začela ustvarjati ali pa delati na tem. Zdaj je prvič, da v bistvu zares razmišljam o tem. Ko ugotoviš, da si želiš mogoče, ko prideš v neka malo bolj zrela leta svojega življenja, da imaš družino, da imaš otroke, da imaš potem vnuke, kajne? Da, ko si starejši, da imaš ljudi, ki so tvoji, ker je to v bistvu tvoja celica? Nekaj, kar te v bistvu potem spremlja vse življenje, mogoče tudi potem, ko nisi več tako prisoten v ... Ko glasba in koncerti niso več na prvem mestu ali tako intenzivni v tvojem življenju. Upam, da mi je to namenjeno, upam, da mi je dano in da se bo to zgodilo. Kmalu," je zaupala naši novinarki.

Ne spreglej še več informacij in si oglej celotno epizodo Metropolitanovega podkasta Ob skodelici kave.

Več o Nini Pušlar, prihajajočem koncertu v Stožicah, domači Ivančni Gorici in kakšna je bila Nina kot otrok, posledicah zgodnjega vstopa v šovbiznis, padcih na odru in želji po družini, prisluhnite v podkastu. 

V Metropolitan podkastu voditeljica Živa Avžner dvakrat na mesec ob skodelici kave gosti različne znane obraze in odkriva njihove zgodbe.

Preberi tudi: Vedeževalec Blaž dvignil veliko prahu z IZJAVAMI glede parov Poroke na prvi pogled (nas je vrglo na rit 😳)

Morda te zanima še: Ooo! TA voditeljica bo nadomestila nosečo Nušo Lesar (in jaaaa, poznaš jo)

Fotografije: Matic Kremžar, Aleksandra Saša Prelesni, Luka Bratasevec, POP TV