Izvedeli smo, kje sta dopustovala Meghan in Harry (in našli fotografije!)

Čeprav so vsi ekstremno pozorni na najbolj popularen kraljevi parček, pa je le redkim uspelo izvedeti, kam sta se princ Harry in vojvodinja Meghan odpravila na dopust.

Izvedeli smo, kje sta dopustovala Meghan in Harry (in našli fotografije!) (foto: Profimedia) Profimedia
28. 8. 2018

Skrivni oddih v italijanski vili?

Spletni portal Daily Mail je poročal, da je kraljevi parček prejšnji teden odletel proti Italiji in se na dopustovanju pridružil še enemu zelo slavnemu paru.

V čudoviti vili ob jezeru Como (slika spodaj) namreč dopustujeta George Clooney in njegova Amal ter seveda tudi njuna dvojčka.

Razlog, da je tako malo ljudi zaznalo odhod Harryja in Meghan, se skriva v dejstvu, da sta vojvoda in vojvodinja sussekška izbrala privatni let v Italijo in iz Italije. Prav tako pa naj bi o njunem dopustu bila obveščena le lokalna policija.

Dobri prijatelji ...

George in Amal sta se letos maja udeležila kraljeve poroke (fotografija spodaj), saj so z Meghan in Harryjem res dobri prijatelji. Zato je povsem razumljivo, da so nekaj dni skupaj uživali v mirnem zavetju ogromne vile (mimogrede, George Clooney je moral za najem odšteti kar 7,5 ameriških dolarjev!).

Dopust brez obveznosti

Med obiskom sta bila Meghan in njen princ častna gosta na gala večerji, kar je bila tudi njuna edina "uradna" dolžnost. Preostali čas naj bi po poročanju medijev izkoristila za ležerne aktivnosti.

Meghan in Amal naj bi se tako prepustili klepetu in pazili na dvojčka, princ Harry in George pa sta igrala košarko. Verjamemo pa, da jim v nepremičnini, ki jo lahko vidiš na sliki spodaj, ni bilo dolgčas.

Vir: travelandleisure.com

Foto: Profimedia

Preberi še: Blogerka Vanesa Štefanovski (Take off with love) je noseča

Priporočamo tudi: Ta izjava Meghan Markle te bo naučila, kako ceniti vsak cent, ki ga imaš