Izvedeli smo, kaj sta na Harryjevi poroki počeli njegovi bivši

Če si pozorno spremljala projekt #KraljevaPoroka, si lahko opazila, da je princ Harry na poročni obred povabil tudi svoja nekdanja dekleta. Mi smo se spraševali, zakaj je bilo temu tako. No, in sedaj smo izvedeli sledeče …

Izvedeli smo, kaj sta na Harryjevi poroki počeli njegovi bivši (foto: Profimedia) Profimedia
26. 5. 2018

Chelsy Davy (32) je bila nekoč velika Harryjeva ljubezen. Marsikdo je celo mislil, da bo postala nova princesa, a očitno sta bila premlada, da bi jima bilo usojeno.

Chelsy je hči bogatega veleposestnika, otroštvo pa je preživela v Zimbabveju. S Harryjem sta bila par od leta 2004 do 2011. Vmes sta se sicer nekajkrat razšla, a sta se vedno pobotala. Harryjev dedek, princ Philip, je nekoč dejal, da je za dvor videti preveč prostaško. Chelsy je nato končala zvezo s Harryjem, ker menda ni prenesla medijskega pritiska.


Chelsy in princ Harry sta bila par od leta 2004 do 2011.

Kakorkoli že, Harry jo je povabil na poroko, ker ni to na kraljevih porokah nič neobičajnega (mimogrede, princ William je na svojo poroko povabil kar pet nekdanjih deklet), Chelsy pa je bila oblečena v temno modro obleko znamke Alaia.


Chelsy je na poroki nosila temno modro obleko znamke Alaia.

Kamere so med prenosom cerkvenega obreda nekajkrat pokazale na dekle, ki je bila nekoliko zamišljena, in takoj so se pojavili komentarji, da ji je verjetno nekoliko žal, ker ni ona na Meghaninem mestu.


Zamišljena Chelsy. Ali mogoče žalostna?

Povabljena pa je bila še ena nekdanja Harryjeva ljubezen, Cressido Bonas, s katero se je princ razšel pred štirimi leti.


Harryjevo bivše dekle Cressida Bonas.

Za aktualno številko revije Story napisala Sandra Bratuša
Za splet priredila A. H. P.
Fotografije: Profimedia

Preberi še: Poroka na kraljevem dvoru: Kaj vse je v resnici šlo narobe? in Kraljeva poroka: Sočne podrobnosti s POROČNE ZABAVE, ki jih moraš poznati

Priporočamo tudi: Indira Ekić in Teja Perjet (Cool Fotr) posneli video, ki te bo nasmejal do solz!