'Izrezan' očka ali tipična mamica?

Že pred njihovim rojstvom je bilo jasno, da bodo njihove fotografije zlata vredne. Govorimo seveda o holivudskih dvojčkih, ki so očarali filmsko meko in tudi preostanek sveta ...

18. 12. 2009

... pa naj gre za Vivienne in Knoxa, Emme in Maxa.

In komu od slavnih staršev so mali navihančki bolj podobni?

Charlie Sheen in Brooke Mueller

“Max je večinoma tiho, Bob pa pogosto kriči.” Tako Brooke opisuje svoja devetmesečna dvojčka in dodaja: “Jasno je, da ima Bob to po svojem očetu …”

Charlie pa razmišlja o povsem drugih stvareh, ko gleda oba dojenčka.

“Sicer nista enojajčna dvojčka, a kljub temu ju še ne morem povsem ločiti.”

Mamica se še vedno odlično spominja trenutka, ko je izvedela, da bo namesto enega povila kar dva dojenčka:

“Ko sem zagledala posnetek z ultrazvoka, sem najprej poklicala Charlieja. To so bili trenutki čiste sreče, ki bodo za vedno ostali v mojem srcu.” Brooke in Charlie sta se uprla (holivudskemu) trendu izbiranja nenavadnih imen in se odločila za 'navadni' imeni – Max in Bob.

Brad Pitt in Angelina Jolie

Sedemnajstmesečnima dvojčkoma Knox in Vivienne že zdaj napovedujejo svetovno kariero, ponosna mamica pa vedno znova poudarja razlike med njima:

“Knox je bolj podoben Bradu, Vivienne pa je po meni.”

Poleg tega naj bi bila njena hčerkica glasna, sinček pa precej miren in sproščen. Brad pa je že takoj po rojstvu navdušeno pripove­doval o tem, kako zelo je Vivienne podobna svoji mamici:

“Lahko zatrdim, da je Vivienne svoji mami Angelini podobna v svojem bistvu, po odnosu do stvari in videzu. Je zelo elegantna – tako kot njena mama.”

Po drugi strani pa naj bi bil Knox bolj po očku:

“Rad ima glasbo tako kot njegov očka. Ko se je rodil, pa je bil kot Vladimir Putin.”

Ko se je velika družina skupaj pokazala na japonskem letališču Narita, je bil ves svet očaran nad malim Knoxom, ki je – tako kot njegov slavni očka – sproščeno nosil kapico.

Julia Roberts in Daniel Moder

Petletna dvojčka 'čednega dekleta' sta videti tako nežno in milo kot kakšni pravljični vili, a sta zelo pretkana. Po zunanjosti je Finn s svojimi rdečimi lasmi bolj podoben mamici, po značaju pa je pravi nastopač.

“Tipičen fant,” pravi Julia.

Hazel pa naj bi bila na las podobna svojemu očetu. Tako mirna, kot je Daniel v vlogi snemalca, pa vendarle ni vedno, saj je včasih tudi muhasta in izvaja pravi teror nad starši. Čeprav se Hazel zelo rada uveljavlja, se želi Julia izogniti predvsem eni stvari – v nobenem primeru noče, da bi njena otroka začela igrati, preden odrasteta:

“Če bosta moja otroka želela postati umetnika, bosta morala počakati. To je bil moj prvi starševski instinkt. Raje bi videla, da bi s tem počakala, kolikor dolgo bosta le lahko.”

Jennifer Lopez in Marc Anthony

“Viva la diva,” vzdihuje Marc v trenutkih, ko njegova najdražja Jennifer uveljavlja svoje mnenje, in tudi takrat, ko Emme izživi svoje muhe. Emme naj bi bila miniaturna kopija svoje mame, živahne in pogosto tudi muhaste pop dive. J. Lo pa se – v nasprotju z Marcom – v takšnih trenutkih šali:

“To ima prav gotovo po Marcu.” V vsakem primeru babica Guadalupe Lopez, nekdanja vzgojiteljica v vrtcu, dobro ve, kako je treba zaposliti skoraj dveletna dvojčka. Mali Max pa naj bi bil v primerjavi s svojo sestrico veliko bolj skromen. Je skro­mnost podedoval po svoji mamici? Najbrž ne …

Vir: Lea

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri