Izgubila otroke in odšla v solariju

Britney Spears gre vse narobe. Ne samo da je mlada mamica zabredla v odvisnost, slabo nastopila na podelitvi nagrad MTV, zdaj je izgubila še skrbništvo nad svojima sinovoma. In po razsodbi je odšla – v solarij.

8. 10. 2007

Sodnik Scott Gordon na sojenju, ki je bilo odprto za javnost, ni obrazložil svoje odločitve, odzvala pa se še nista niti Britney niti njen nekdanji mož Kevin Federline. Sodnik je povedal le, da se skrbništvo nad mladoletnima otrokoma do nove odločitve podaljšuje le Kevinu.

Nekateri ugibajo, ali si ni pevka takšnega razpleta tudi želela, saj je takoj po obisku sodišča z nasmehom in na videz neprizadeta odšla v solarij na Bel Airu.

Isti sodnik je popzvezdnici pred dvema tednoma tudi odredil, da mora na preizkus odvisnosti od mamil in obiskati svetovalnico za starše. Sodnik je svojo odločitev utemeljil s »pogostim in zaporednim jemanjem mamil in drugih substanc, ki je postalo že navada«.

Trnova pot vračanja

Britney je z glasbene scene izginila prav v obdobju, ko sta se s Kevinom poročila, zdaj, po treh letih, pa začenja trnovo pot vračanja. Na glasbene lestvice se poskuša vrniti s skladbo Gimme More, ki se je že prebila na Billboardovo lestvico najbolj vročih sto singlov, postala pa je tudi največkrat prenesena skladba s svetovnega spleta.

Petindvajsetletnica in štiri leta starejši Kevin sta se ločila julija, od takrat pa je na losangeleškem sodišču potekala huda bitka za skrbništvo nad dveletnim Seanom Prestonom in leto dni mlajšim Jaydenom Jamesom. Do ponedeljkove odločitve sta si skrbništvo delila v razmerju 50 : 50, a Kevinov odvetnik Mark Kaplan je avgusta dejal, da si njegova stranka zaradi »obvarovanja pred morebitnimi tveganji« želi večji nadzor nad otrokoma.

Vir: Nova