Izbrskali smo, koga ljubijo tekmovalci šova Zvezde plešejo!

Kako lepi paaaaaarčki! 

Izbrskali smo, koga ljubijo tekmovalci šova Zvezde plešejo! (foto: Instagram.com /@urosbitenc) Instagram.com /@urosbitenc
25. 3. 2018

Uroš Bitenc

Srce energičnega radijca Uroša Bitenca je ujela igralka in blogerka Antea Mramor. Parček se je v lanskem letu poročil in se tudi razveselil njunega prvega otroka, deklice Ule.

 

A post shared by Uroš Bitenc (@urosbitenc.fan) on

Sanja Modrič

Srce prelepe svetlolaske Sanje Modrič je že pred časom osvojil hrvaški športnik Stipe Modrič, ki je v preteklosti košarko igral tudi za slovensko reprezantanco.

Rebeka Dremelj

Izbranca Sandija je medijem predstavila že večkrat, saj sta bila pred poroko leta 2011 skupaj kar trinajst let. Poročila sta se na sanjskem Otočcu, tedaj pa so mediji poročali kot o poroki vseh porok.

Werner

Tudi Werner je svojo zibranko že zelo zgodaj predstavil javnosti, saj je njegova soproga Andreja tudi ena izmed njegovih največjih glasbenic podpornic. Tako sta pred kratkim skupaj uživala na družinskih počitnicah na Maldivih.

Gorka Berden

Srce igralke Gorke Berden je osvojil fotograf Martin Baebler, ki živi in dela v Parizu, kot je povedala pa se pri njima ljubezen na daljavo več kot odlično obnese. 

 

A post shared by Gorka Berden (@gorka.berden) on

Rok Kunaver je pred kratkim povedal, da je samski, ostali tekmovalci pa svojo ljubezensko življenje, kot kaže, odlično varujejo, saj na spletu nismo našle nobenih ... no, vročih poljupčkov. ;)

Fotografije: Goran Antley, Primož Predalič, Osebni arhiv, Instagram.com/@Uroš Bitenc

Preberi še: FOTO: Indira Ekić in Matic Kolenc žarita od ljubezni! To kažejo tudi njune najnovejše skupne fotografije

Priporočamo tudi: Presenetljive stvari, ki jih prva menstruacija razkriva o tvojem zdravju!