Z dvora končno sporočili, ZAKAJ je princ Philip v bolnišnici (in kakšno je resnično stanje)

Po tem, ko je princ Charles bolnišnico zapustil v solzah, je dvor sporočil, kakšno je resnično stanje njegovega očeta, princa Philipa. 

Z dvora končno sporočili, ZAKAJ je princ Philip v bolnišnici (in kakšno je resnično stanje) (foto: Profimedia) Profimedia
24. 2. 2021

V minulem tednu je svet presenetila novica, da je princ Philip, mož kraljice Elizabete II pristal v bolnišnici. Razlog njegovega sprejema sicer ni bil znan, so pa mediji začeli ugibati o resnosti njegovega stanja po tem, ko ga je pred dnevi princ Charles izredno obiskal v bolnišnici.

No, danes se je dvor končno oglasil, in v uradni izjavi sporočil, kaj se v resnici dogaja s princem Philipom.

Če so ob njegovem sprejetju v bolnišnico 16. februarja podali izjavo, da so princa Philipa tja sprejeli preventivno, so zdaj sporočili, da ga v bolnišnici King Edward VII zdravijo zaradi vnetja, ter da bo tam ostal še kar nekaj dni. 

Nove nosečniške FOTKE Meghan Markle, s katerimi so nas totalno potegnili za nos

Palača je obenem sporočila, da njegova bolezen ni povezana s koronavirusom, je pa princ Philip v zadnjem desetletju bolnišnico obiskal zaradi vnetja mehurja, ter zaradi operacije na srcu. 

Princ Philip bo sicer junija dopolnil 100 let, po njegovem osebnem jubileju pa naj bi s kraljico Elizabeto začela živeti ločena življenja.

Vse o tem smo zapisali v TEM članku. 

Fotografije: Profimedia