Ivjana Banić je rodila sinčka in mu nadela posebno slovensko ime!

Ivjana Banić je v začetku aprila povila drugega otroka, saj se je dveletni deklici Vili tokrat pridružil bratec. Že veš, kako sta ga Ivjana in partner Rok poimenovala? Preveri spodaj.

Ivjana Banić je rodila sinčka in mu nadela posebno slovensko ime! (foto: Instagram.com/@ivjanabanic) Instagram.com/@ivjanabanic
18. 4. 2018

Drugo nosečnost je skrivala dolgo (prvič je o njej v radijskem etru namignila za pusta, ko je poslušalcem mimogrede razkrila, da je noseča), v začetku aprila pa se je družinici že pridružil deček, ki sta ga Ivjana in partner poimenovala Kras.

Tako je Ivjana na spletu napovedala prihod novega družinskega člana:

 

A post shared by Ivjana Banic ✫ (@ivjana) on

"Upam, da boste od zdaj naprej vsakega, ki bo trdil, da je Kras tam, na Primorskem, popravili in rekli, da je Kras v resnici v Velenju," se je tik po porodu z imenom svojega drugorojenca pošalila radijka.

Rodila je v manj kot pol ure

In čeprav je deček s prihodom na svet malce zamujal, nam je Ivjana sporočila, da je porod trajal le 28 minut.

Zadnji popadek je namreč dobila tik pred porodno sobo, zato bi, če bi doma še malce oklevali, Ivjana prav mogoče rodila kar na poti do celjske bolnišnice.

 

A post shared by Ivjana Banic ✫ (@ivjana) on

Na drugi porod se je Ivjana sicer pripravljala z akupunkturo in pitjem malinovega čaja, ki pa, kot pravi, nista pomagala pri blaženju porodnih bolečin, saj je - kljub kratkemu času - uspela prešteti vse zvezde na nebu.

Sicer pa je Ivjana z nenavadnim imenom presenetila že ob rojstvu njene prvorojenke Vile, tudi tedaj pa je porod minil brez posebnosti, saj je deklica na svet prijokala v dveh urah in pol.

 

A post shared by Ivjana Banic ✫ (@ivjana) on

Mladi družinici tudi na uredništvu želimo veliko lepih skupnih trenutkov.

Fotografije: Helena Kermelj

Preberi še: Horoskop: Kakšna mamica si/boš glede na tvoje nebesno znamenje?

Priporočamo tudi: Martina Plohl (Zvezde plešejo): Izvedeli smo, kaj se je v resnici zgodilo, da je plesala v bolečinah!