Iskrena izpoved: Khloé & Kris Kardashian

Khloé je neustavljivo zabavna in seksi, v zadnjem času pa se je znašla pred izzivi, ki si jih ni nikoli predstavljala. Čeprav je ena najbolj izpostavljenih članov družine Kardashian, pa Khloé nikoli ne leporeči. V duetu z mamo razkriva, kaj vse se ta hip pri njih dogaja, kako se sooča z napakami in česa vsega se je v težkih trenutkih naučila.

Khloé nosi: 
Suknjič in kratke hlače, Diane von Furstenberg; kopalke, Peixoto; salonarje, Ds   quared2; verižico, Sillam; prstane,
Elena Votsi.
Kris nosi: Kavbojke, Calvin Klein; majico, Vince; verižico, Loree Rodkin; uhane, CA&LOU; vse ostalo 
je last Kris.  (foto: Matthias Vriens-McGrath) Matthias Vriens-McGrath
7. 4. 2014

Dva dneva, preden je vložila zahtevo za ločitev, se je zatekla v mamino domovanje, ki je postalo slavno zaradi najbolj poznane družine na svetu in njihovega resničnostnega šova Keeping up with the Kardashians. Stisnili sta se na kavč v Krisini pisarni in si vzeli enega redkih trenutkov v intimi.

Videti je, kot da se te superženske nikoli ne ustavijo – pripravljajo novo linijo oblačil blagovne znamke Kardashian, ki jo lahko najdeš v eni izmed verig veleblagovnice Sears (www.sears.com), zunaj je tudi lepotna kolekcija Kardashian Beauty in nova sezona šova, ki ga lahko spremljaš na E!. O Khloéjini ločitvi nobena ni želela spregovoriti, raje sta vzeli list papirja in narisali srečno družino, ki živi v čudovitem kaosu (in kot da bi potrebovali potrditev, se je v nekem trenutku v prostoru prikazal Kanye West v belih nogavicah). Khloé in Kris sta nas spustili zraven in nam pokazali, kako je videti njihovo življenje v tistih trenutkih, ko kamer ni v bližini.

Kris: Vsi v družini smo si zelo blizu, kar malce netipično blizu. Se ti zdi, da te je ta toplina izoblikovala v osebo, kakršna si danes?

Khloé: Mislim, da sem zaradi tega postala boljša jaz. Živimo na očeh javnosti, in če nekdo izmed nas naredi napako, to vpliva na vse ostale, zato zadnje čase razmišljam, kaj si res želim početi v življenju. Super je, ker me vsi v družini podpirate na vsakem koraku. Zunaj teh zidov nas veliko ljudi obsoja, zato se trudimo, da smo v zavetju doma drug z drugim čim bolj pristni, to­lerantni.

Kris: Kako bi nas opisala, ko nas nihče ne opazuje?

Khloé: Res mi ni jasno, zakaj ljudje mislijo, da se midve ne razumeva najbolje. Ko se pogovarjava pred ka­merami, po navadi govorim s tabo kot s svojo menedžerko, in ne mamo. Kim je v nasprotju z mano veliko bolj previdna, jaz pa znam biti na trenutke precej ostra. Nasprotovala ti bom, potem pa bom vso noč razmišljala o tem, kako sem se do tebe vedla neprimerno. Če bi bila jaz na tvojem mestu, bi nas že vse skupaj nekam poslala.

Kris: Ja, res me vsak dan mučite. Ampak si v življenju ne želim nič drugega, kot da sem v vaši bližini.

Khloé: Nihče vate ne verjame tako vneto kot prav mama. Običajni menedžer se ne bi trudil tako, kot se ti. Seveda pa ti po drugi strani lastna mati zleze pod kožo veliko hitreje. Tvoji boji so sicer težji, a je tudi končno zadovoljstvo večje. So prednosti in slabosti tvoje vloge v našem življenju.

Kris: Midve pa na mojo srečo veliko časa preživiva skupaj.

Khloé: Ja, zato ker imajo vsi drugi otroke. Tako sva zdaj samo še jaz in ti.

Kris: Kaj pa si zares misliš o tem, da sva se z Bruceom razšla?

Khloé: V redu je, ker ni bilo nobenih škandalov. Ni bilo vroče krvi. Samo bolj sta srečna, ko sta narazen. Drug do drugega sta prijazna in še vedno se veselita, ko gresta skupaj na večerjo. Sem pa žalostna, kadar slišim pripombe, da Bruce ni več del mojega življenja, kar sploh ni res. Vsak dan sva v stiku. Jemljem ga kot drugega očeta.

Kris: Bruce bo vedno v bližini, ker je moj najboljši prijatelj in ga obožujem. Vseeno pa se bolje počuti v Malibuju. Kdo po tvojem mnenju družino drži skupaj?

Khloé: Čisto odvisno od krize, v kateri se znajdemo. Ker nas je cel ducat, je veliko lažje – dve glavi več vesta, štiri delajo čudeže. Tako pač delujemo.

Kris: Kim je odlična v trenutkih, ko mora družina stopiti skupaj, saj točno ve, kaj in kako. H komu pa se ti po navadi zatečeš?

Khloé: Nisem ravno oseba, ki bi se morala zjokati v tvojem naročju. Ko gre za moje težave, sem zelo introvertirana. Vsi imamo probleme, zato s svojimi ne želim ni­kogar obremenjevati. Včeraj sem imela nesrečo na cesti pa tega nihče ni vedel še nekaj ur pozneje, dokler nisem omenila, da me malo pa res boli hrbtenica. Če bi bila Kim na mojem mestu, bi takoj klicala na pomoč vse ljudi, ki jih pozna. Takšna pač sem. Stvari zadržujem v sebi in niti ne vem dobro, zakaj.

Kris: Se vseeno kdaj znajdeš v situaciji, ko si želiš svojo mami?

Khloé: Če sem iskrena, niti ne. Rada imam, da se sama rešim iz težav. Nočem življenja brez tebe, vseeno pa nisem takšna, da bi v kriznih trenutkih rekla: "Mami, prosim, poskrbi zame!" Ni mi všeč, če me ljudje trepljajo po rami. Pri tem se počutim zelo neprijetno.

Kris: Bi želela javnosti razkriti kaj takega, kar sicer nihče ne ve o tebi?

Khloé: Vsako življenje je narejeno zato, da ga posameznik razume in izoblikuje po svoje, ne da z njim osreči vse okoli sebe. Kim je bila povsem uničena, ko je razkrila, da se njen zakon ni izšel. Ni bila srečna, vseeno pa je potrebovala kar nekaj poguma, da si je priznala, da tako ne gre več. Pa vendar – ni v redu, če priznaš, prav tako ni v redu, če ne priznaš. Ljudje nas sovražijo, če se postavljamo s stvarmi, enako nas tudi sovražijo, če se upremo in rečemo, da se tega ne gremo več. Sama ničesar ne obžalujem. Ničesar ne bi spremenila, saj se za sproti učim iz lastnih napak.

Kris: Kje bi rada bila čez deset let – zasebno in profesionalno?

Khloé: Res ne maram takšnih vprašanj, saj živim za ta trenutek. Če preveč razmišljaš o prihodnosti, si hitro lahko razočaran ali si postaviš prenizke standarde. Priznam, včasih mi je zaradi tega težje, ampak vse se zgodi z razlogom ne glede na to, kaj v življenju načrtuješ. Tako ne vem, kje bom čez deset let, vem samo, da želim biti zadovoljna in nasmejana. Zdaj pa bom jaz tebi zastavila par vprašanj. Kim, Kanye in North ta hip živijo pri tebi, ker prenavljajo hišo. Uživaš v času, ki ga preživiš z vnukinjo? Je bolj podobna Kim ali Kanyeju?

Kris: Ko se nasmeji, je podobna Kanyeju, oči pa ima po Kim. Njen nasmešek razsvetli sobo in nikoli si nisem predstavljala, da bom tako zelo uživala v tej vlogi.

Khloé: Meni pa se zdi, da je kombinacija obeh. Lička ima po Kanyeju in so res srčkana.

Kris: Če sem iskrena, sem vedno mislila, da boš ti imela prva otroke. Kourtney otroci niso zanimali, vse doker ni rodila.

Khloé: Jaz pa jih obožujem in upam, da jih bom imela, ko bo pravi čas za to. Kaj pa je najbolj dragocena stvar, ki jo lahko o odnosih svetuješ svojim otrokom?

Kris: Vedno poslušaj svoje srce. Življenje je prekratko, da bi ga preživela z nekom, če nisi srečna. To je vse, kar vam lahko rečem.

Besedilo: Kaurie Sandell

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri