Iskren zapis Lili Žagar: "Zakaj jih imam ravno jaz?!" (zapis, ki bi ga morale prebrati vse mamice)

»Zato zdaj učim oba otroka, da sta najlepša natanko takšna kot sta in prav njune posebnosti ju delata edinstvena,« danes svojo napako popravlja voditeljica Lili Žagar. Preberi, kaj je bila njena težava, ki ni tako zelo redka!

Iskren zapis Lili Žagar: "Zakaj jih imam ravno jaz?!" (zapis, ki bi ga morale prebrati vse mamice) (foto: Instagram.com/lilizagar) Instagram.com/lilizagar
24. 11. 2018

Lili Žagar se je na Instagramu odprla svojim sledilcem.

Objavila je svojo fotko, kjer je dobro vidna njena brezhibna koža in omenila, da nekaj na njej zelo pogreša.

Pegice!! Vendar ni bilo vedno tako, včasih je svoje pege naravnost sovražila. Takole je zapisala:

"Kot otrok sem sovražila skoraj vse na sebi. Če bi lahko, bi spremenila marsikaj. Ampak bila pa je tista ena stvar, ki sem jo sovražila v dno duše. Moje pege.

Nič bolj grdega se mi ni takrat zdelo kot ravno pege. Kaj ti oranžno-rjavi zmazki sploh delajo na mojem obrazu in zakaj jih imam ravno jaz?! In ne, vseeno mi je, če jih ima tudi Pika Nogavička, meni so grde in pika, sem govorila mami, ki se je na vse krplje trudila, da bi jih vzljubila ali vsaj sprejela, če jih ima tudi moja najljubša knjižna junakinja.

 

A post shared by Lili Žagar (@lilizagar) on

In jih nisem. Nikoli!

Ob prvih sončnih žarkih sem si obraz na debelo mazala s kremo Sun Mix, ampak ne, te zlobne grdobe so se pokazale ne glede na to, kako dosledna in vztrajna sem bila. V obupu sem se spremenila celo v teto Pehto in sama mešala smrdljive zvarke iz kisa in bogsigavedi česa vse in se obsesivno mazala po obrazu, ker sem nekje prebrala, da bodo pege izginile. In niso.

Leta so minevala, jaz sem odraščala in z mano tudi moji kompleksi.

Ne vem natančno kdaj, kako in zakaj, ampak pege so spokale kufre in šle. Kot da bi si rekle, da jih nisem vredna.

Zdaj sem tisto pegasto dekle, ki to že dolgo več ni, in ki bi dala vse, da bi jih spet imela! Včasih, v poletnih mesecih, me še pride kdaj kakšna obiskat, češ, glej, kaj si imela in izgubila. Prav ti je!

Ko zdaj gledam sinkov obraz, posut z najlepšimi pegicami na svetu, in ko mu govorim, kako poseben je z njimi (tudi njemu niso všeč), obžalujem vsak trenutek pred ogledalom, ko sem se kot majhna deklica gledala in si govorila, da sem zaradi njih grda.

Zato zdaj učim oba otroka, da sta najlepša natanko takšna kot sta in prav njune posebnosti ju delata edinstvena.

In pegice so lepe in kul! Tisti, ki te zafrkava, te zato, ker ti jih zavida! Ker pegice so res kul!

Lili pa ni edina, ki je imela težave s svojim pegastim obrazom, dolgo so pegice skrivale tudi velike Hollywoodske zvezde!

Punce, ki nismo obdarovane s pegicami na koži, ne razumemo, zakaj jih tiste, ki so, tako zelo rade skrivajo. Kaj bi dale, da bi jih imele tudi me! Letos smo poskusile pegice na nos tudi narisati - a o tej polomiji kdaj drugič.

V zadnjem času so na Instagram zaplavale naravne fotografije zvezdnic in njihovih nikoli prej videnih peg (prvo kot prvo - kje dobijo tako prekriven puder?!?).

Sumimo, da je "trend" sprožila Meghan Markle, ko je pred oltar zakorakala z vidnimi pikicami na obrazu. Kar naenkrat ni bilo samo OK imeti pegice, bilo je celo kul!

Že dolgo jih ne skriva Demi Lovato

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Demi je zelo odkrita glede svojega naravnega videza, svojih pomanjkljivosti in napak ne skriva pred svetom - pegice pa so vse prej kot to!

Tudi Jennerjevi jih imata!

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Kdo bi si mislil, da sta s pegami obdarjeni tudi predstavnici družine, ki je izumila nešteto izdelkov, ki zakrivajo naravni videz in je znana po lepotnih popravkih. No, najmlajši dve - Kylie in Kendall, ne skrivata, kaj se skriva pod plastmi ličil.

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Zmaga nedvomno Kesha!

 

A post shared by Kesha (@iiswhoiis) on

Komur uspe prešteti vse pege na njenem telesu, dobi posebno nagrado! Kesha je naravna najlepša.

Zadnja je na vlak skočila Perrie Edwards

Pred kratkim je oboževalcem svoj pegasti obraz pokazala tudi članica skupine Little Mix. Nismo vedeli, da je punca pegasta ...

Fotografije: Instagram.com/lilizagar

Preberi še: Tudi Kate in William sta se razšla, in to je VSE, kar vemo

Priporočamo tudi: FOTO: Pokukali smo v dom Alenke Košir (Poglej, kako lepo jedilnico ima!)