Isabella Barrett je pri šestih letih milijonarka

Svojo kariero je začela v resničnostnem šovu Toddlers & Tiaras, ki se je zaradi vsebine večkrat znašel na udaru kritik. Toda Isabella Barrett je prav zahvaljujoč temu šovu postala milijonarka, in to pri komaj šestih letih!

Isabella Barrett je stara komaj šest let, a dobro ve, kaj so kakovostni čevlji, lepe obleke in okusna hrana. (foto: Profimedia) Profimedia
22. 4. 2013

Do zdaj je sodelovala že na številnih lepotnih tekmovanjih, krasila je naslovnice revij in časopisov, gostovala je v televizijskih oddajah, ima pa tudi lastno linijo nakita in ličil. Po vsem tem verjetno sploh ni čudno, da je mala milijonarka razvila dober okus za fine stvari, kot so dragocene krpice, čeveljčki in tudi okusna hrana.

"Všeč mi je biti milijonarka. Kaj mi pa pri tem lahko ne bi bilo všeč? Sem superzvezda, imam svoj nakit in rada sem šefica. Nikoli ne izgubljam in zmagam na vsakem lepotnem tekmovanju, a najraje imam čevlje. Imam jih več kot 60 parov," je šestletna Isabella Barrett izjavila v intervjuju za dnevnik Daily Mirror.

2200 dolarjev za hrano

Njena mama Susanna seveda vodi njene posle, v intervjuju pa je izjavila, da noče razvaditi svoje hčerkice: "Vidite, kaj se dogaja z otroškimi zvezdami, kot je Britney Spears. Nočem, da se to zgodi moji hčerki. Rada ima pač lepe stvari in te ji dajemo."

Kljub tem besedam pa so številni prepričani, da je že prepozno in da je Isabella razvajena paglavka, kar se da z lahkoto sklepati tudi iz izjave njene mame, ki trdi, da je 'nemočna', kadar njena šestletnica v hotelu za hrano porabi 2200 dolarjev. Susanna pa vse skupaj pojasnjuje z besedami, da je to 'simpatično' in le 'del njene osebnosti'.

Nesramno drage obleke

Največji del zaslužka na njen račun prihaja od prodaje njene kolekcije Glitzy Girl, ki vključuje šminke, zapestnice in oblačila, ob tem pa velja omeniti, da Isabella velik del zaslužka zapravi prav za oblačila. Nekatere njene obleke stanejo več kot 10 tisoč dolarjev, ne smemo pa pozabiti niti na čevlje, ličila, govorne vaje, lasne podaljške, umetne nohte in sredstva za samoporjavitev.

"Nočem biti preveč vsiljiva mama. Le pomagati želim Isabelli, da uresniči svoje sanje. Če bi mi jutri rekla, da se s tem poslom noče več ukvarjati, bi se strinjala z njeno odločitvijo," trdi Susanna, a številni ji kljub odločnim besedam ne verjamejo. V takšnih in podobnih primerih se grenka resnica namreč velikokrat skriva v tem, da starši neuresničene ambicije iz svoje mladosti uresničujejo s pomočjo svojih otrok ...