FOTO: Čudovito Irino Shayk prvič 'ujeli' s hčerkico Leo

21. marca 2017 je ruska manekenka Irina Shayk prvič postala mamica. Z igralcem Bradleyjem Cooperjem sta se razveselila hčerkice, ki sta ji dala ime Lea de Seine. Danes, ko je mala lepotička stara skoraj 4 mesece, je na dan prišla prva fotografija.

FOTO: Čudovito Irino Shayk prvič 'ujeli' s hčerkico Leo (foto: Profimedia) Profimedia
19. 7. 2017

31-letno Irino in njeno hčerkico Leo so paparaci ujeli na sprehodu v Los Angelesu (Kalifornija) in tako v svet poslali prvo fotografijo slavne dojenčice, ki je tudi prva hči slavnega igralca Bradleyja Cooperja (42).

Poznaš njuno usodno (in ekspresno hitro) ljubezensko zgodbo?

Da sta Irina in Bradley par je v medijih odjeknilo pred manj kot ...

... dvema letoma. Sredi maja 2015 pa so parček že ujeli med strastnim poljubljanjem sredi belega dne v središču Londona.

Zanimivo je, da sta bila pred tem oba zvezdnika še pred kratkim v resnih zvezah.

Postavni igralec se je aprila 2015 razšel z modelom Suki Waterhouse, Irina pa je januarja istega leta prekinila 4-letno razmerje s slavnim nogometašem Cristianom Ronaldom.

Njuna ljubezen je bila tako močna, da se je igralec že po parih mesecih preselil v njeno stanovanje v New York. In od tedaj sta nerazdružljiva ...

Poleti 2016 je Irina že zanosila, nosečniški trebušček pa prvič pokazala v čudoviti opravi na sloviti modni reviji Victoria's Secret.

Irino so nato paparci še zadnjič z velikim trebuškom ujeli na plaži, kjer sta z Bradleyjem en mesec pred rojstvom prvega otroka takole uživala na soncu.

21. marca 2017 je na svet prijokala Lea de Seine Shayk Cooper, rodila se je porodnišnici v Los Angelesu.

Se tudi ti po ogledu zgornje fotografije sprašuješ, kako je Irina je 4 mesece po porodu videti tako dobro?

Irina je nora na šport!

"Sem uspešna manekenka, a tudi moje telo ni popolno. Verjamem v filozofijo, da če se za nekaj močno potrudiš, se bo to zagotovo obrestovalo.Prepričana sem, da je z redno telovadbo, ki ji posvečam kar veliko časa, moje telo videti najboljše, kot je lahko," je v nekem intervjuju povedala Irina in razkrila tudi kako trenira za svojo osupljivo postavo:

"V New Yorku živim blizu reke in poleti zelo rada tečem zunaj. Pozimi treniram noter – včasih grem v fitnes studio, velikokrat pa kar moj osebni trener pride k meni domov. Še posebej, kadar sem slabe volje, se odločim za trening boksa, sicer pa imam zelo rada pilates in še vse mogoče druge vadbe. Vadim trikrat na teden. Kadar vem, da zaradi dela nekaj časa ne bom mogla vaditi, imam trening tudi dvakrat na dan, zjutraj in zvečer."

Kaj pa Irinina prehrana?

"Srečo imam, da lahko jem karkoli in kadarkoli, a se kilogrami ne nabirajo. Je pa res, da se od nekdaj ukvarjam s športom. Če ne bi bila aktivna, zagotovo ne bi imela takšne postave.

Za vsako stvar se je treba potruditi – jaz se trudim s športom, ki pa me tudi zabava, in s tem ubijem dve muhi na en mah. Ne predstavljam si, da bi se morala odrekati hrani. Raje pretečem kakšen kilometer več," meni lepa manekenka.

Preberi še: 6 fantastičnih nasvetov mlade mamice in manekenke Iris Mulej za fit telo ali super lepotni trik: Tako si sama naravno posvetliš rjave lase!

Priporočamo tudi: 5 načinov, kako partnerju POKAZATI, da ga ljubite