IN&OUT s svojim prvim videospotom!

Fantovska glasbena atrakcija - IN&OUT, ki je na slovenskem X Factorju navdušila z obdelavo skorajda ponarodele rockerske himne 'Od višine se zvrti', se je zaradi izjemnih odzivov gledalcev in poslušalcev odločila, da bo to tista prava pesem za katero bodo posneli prvi videospot v karieri.

11. 12. 2012

Zanimivo je, da videospot za omenjeno pesem sploh še ne obstaja (spomnimo, da je original leta 1986 na istoimenskem albumu izdala skupina Martin Krpan, v nekoliko trši različici pa jo poznamo v kasnejši izvedbi Vlada Kreslina in Siddharte), kar je bil dodaten razlog za njihovo odločitev.

Za sodelovanje so se dogovorili z mladim in perspektivnim mariborskim režiserjem Tinetom Matjašičem.

Snemanje je potekalo dva dni na dveh različnih lokacijah: prvi dan na Kalvariji v Mariboru, drugi dan pa na Meljskem hribu, kjer so z veseljem poprijeli vsak za svoj inštrument, na bobnarski stolček pa povabili mentorja, managerja in prijatelja Aleša Uranjeka. S to zadnjo sceno so fantje pokazali, da so prava skupina, ki pa v prihodnje želi ustvarjati tudi avtorsko glasbo, kar bodo dokazali s prvim albumom, ki naj bi izšel predvidoma februarja 2013.

Zanimivosti s snemanja na Kalvariji:

  • prehojenih 455 stopnic;
  • premočena obutev zaradi dežja, ki je dva dva dni pred snemanjem zalil stopnice;
  • mraz, ki so ga vsi po vrsti pogumno premagovali;
  • nagajivo sonce, ki se je skrivalo za oblaki;
  • zadnjih 5 kadrov posnetih v rekordnih 15ih minutah, ko je sonce končno ušlo oblakom;
  • poleg gostov (tekača, mame z otrokom, starejšim parom in dvema psoma) se v spotu pojavi tudi zmagovalka X Factorja, Demetra Malalan.

IN&OUT s svojim prvim videospotom!

IN&OUT s svojim prvim videospotom 2

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri