Indira (The Biggest Loser Slovenija): "Neverjetni občutki so, ko gledaš najboljšo verzijo sebe"

V petek se je zaključil šov The Biggest Loser Slovenija in edina ženska med finalisti je bila Indira Ekić. Kljub temu da domov ni odnesla glavne nagrade, pa je s svojim rezultatom zelo zadovoljna.

Indira (The Biggest Loser Slovenija): "Neverjetni občutki so, ko gledaš najboljšo verzijo sebe" (foto: PrtSc Instagram.com/TheBiggestLoserSlovenija) PrtSc Instagram.com/TheBiggestLoserSlovenija
17. 1. 2018

Indira, ki se je v šovu prijavila tudi zato, ker ji je fant rušil samozavest zaradi njenega videza (punce, pred začetkom zveze je pomembno, da najprej sama vzljubiš sebe in se sprejmeš tako, kot si!), je tekom šova izgubila kar 30 kilogramov.

Povedala je, da je z rezultatom zelo zadovoljna, saj je njen cilj bil, da lahko obleče obleko v konfekcijski številki 38, in to ji je tudi uspelo. Na zaključno prireditev je namreč prišla v sestrini obleki (sestra je aktualna Miss Universe).

Videti je naravnost osupljivo! Precejšnja razlika, kajne?

In kaj je povedala o svoji shujševalni izkušnji?

Človek po tako veliki spremembi in preizkušnji potrebuje nekaj časa, da zbere svoje misli in strne svojo izkušnjo v nekaj povedi. Indira je po koncu šova na svojem Facebook profilu zapisala tole:

"Neverjetni občutki so, ko gledaš najboljšo verzijo sebe! ❤️ Vedno znova spustim solzico sreče. Nemogoče je izbrati besede, ki bi opisale kako sem srečna, da mi je bila dana priložnost, da spremenim svoje življenje na bolje! Da srečam neverjetne ljudi, ki bodo zavedno ob meni. To so tiste stvari za katere je vredno živeti. Hvala @thebiggestloser šovu, resnično spreminjate življenja! Hvala celotni ekipi in sponzorjem, tudi vsem vam, ki ste me podpirali in navijali tekom šova!  ❤️ ❤️ ❤️ #indiraimavasrada #hvalezna #loveyourself"

Svoj iskren zapis je dopolnila še z motivacijsko mislijo za vse, ki jih v življenju čakajo nove preizkušnje:

"Če spremeniš način, kako gledaš na stvari, se stvari, na katere gledaš, spremenijo." W.Dyer

Verjamemo, da bo tudi Indira po koncu šova spremenila pogled na določene stvari, predvsem v povezavi z novim, zdravim načinom življenja. Na njenem Instagram profilu tako že lahko zaslediš fotko iz fitnesa, kjer tudi po finalni oddaji pridno trenira skupaj s trenerjem Maticem Kolencem.

Indira, Cosmo punce ti čestitamo za neverjeten uspeh in ti želimo še naprej veliko dobre volje in odločnosti pri treningih. <3

Oglej si še videoposnetek s povzetkom Indirine poti v šovu The Biggest Loser Slovenija:

P.S. Ali veš, da zaradi uspeha prve sezone že iščejo kandidate za drugo sezono? Več izveš tukaj.

Foto: Instagram.com/indiraekic_makeup

Preberi še: Wau! Poglej, kakšen poklic opravlja Indira Ekić, tekmovalka v šovu The Biggest Loser Slovenija

Priporočamo tudi: Gordana Grandošek Whiddon (Zvezde plešejo): Iskreno o težkih trenutkih (pripravi robčke)