Indira (The Biggest Loser Slovenija) končno razkrila svojo novo ljubezen!

Indira Ekić, bivša tekmovalka šova The Biggest Loser Slovenija, ki nas je pretekli teden presenetila s svojo neverjetno preobrazbo, je tokrat poskrbela za še eno presenečenje. Končno je razkrila svojega novega izbranca ...

Indira (The Biggest Loser Slovenija) končno razkrila svojo novo ljubezen! (foto: Planet TV) Planet TV
13. 3. 2018

... ki ga verjetno že poznaš. ;)

Priznamo, tudi mi že imeli na sumu to prijateljevanje z (njenim) osebnim trenerjem Maticem Kolencem ...

... in samo vprašanje časa je bilo, kdaj se bo Indira končno vdala in priznala, da je med njima nekaj več, kot samo prijateljstvo in skupni treningi.

Kot piše revija Nova, je Indira v šov odšla z razlogom, saj se je pred tem zaradi pridobljenih kilogramov razšla s svojim fantom.

"S fantom sva se razšla prav zaradi debelosti. Po treh letih zveze mi je dejal, da sem luštna punca, ampak da ga vizualno več ne privlačim. Spoznal me je, ko sem imela 92 kilogramov. Potem pa sem se samo še redila. Takrat sem uvidela, kako je, ko imaš osebo rad in bi zanjo naredil vse. Potem pa ti nekdo reče, da nisi dovolj dober, ker si predebel. To me je sesulo in ravno ob pravem času je prišla prijava in poziv za šov," je Indira razkrila v aktualni številki revije Nova, kjer lahko prebereš njeno celotno zgodbo.

Že takrat je vedela, da potrebuje motivacijo za spremembo v življenju.

A sodelovanje v šovu ji ni prineslo samo velikih sprememb, ampak tudi novo ljubezen – Matica Kolenca, pomočnika trenerja Jana Kovačiča.

 

A post shared by Matic Kolenc (@matickolenc_reset) on

"Nikoli ne veš, kje te doleti ljubezen in s kakšnim namenom pride," pove Indira. "Zgodi se ravno takrat, ko jo najmanj pričakuješ."

Tako, pa je končno potrjeno! Matic je Indirina nova ljubezen in nov navdih, kot je potrdila tudi za Novo:

"Res je. Ljubezen je in vesela sem, da imam ob sebi nekoga, ki me podpira."

Sicer pa sta se zaljubljenca včeraj v družbi Jana Kovačiča in njegove Nives Orešnik udeležila tudi premiere serije Gorske sanje.

A – v stilu TopShop reklame – to še ni vse! Pretekli teden smo poročali, da se Indirina pot v šovu The Biggest Loser Slovenija še ni zaključila, se spomniš?

Predstavljamo ti novo komentatorko oddaje Od težaka do junaka!

Oddaja bo prvič na sporedu v sredo, 21. marca ob 22.35, uvodni del nove sezone šova The Biggest Loser Slovenija pa si bomo s težkim pričakovanjem lahko ogledali že v ponedeljek, 19. marca ob 21. 05.

Pripravila: Nika Švajncer

Fotografije: Instagram/Indira Ekić in The Biggest Loser Slovenija

Preberi še: FOTO: Čudoviti utrinki iz 1. oddaje Zvezde plešejo ali pa Salome je pokazala fotografijo iz časov, ko je bila še fant!

Priporočamo tudi: Preberi, kaj za novo sezono oddaje Zvezde plešejo napoveduje Tara Zupančič!