Indira je izgled spremenila z lepotno operacijo (in ne gre za odvečno kožo!)

Po tem, ko je pred televizijskimi kamerami izgubila 30 kilogramov in se prebila v finale šova The biggest loser Slovenija, je Indira Ekić zdaj stopila še korak dlje in se odpravila pod kirurški nož.

Indira je izgled spremenila z lepotno operacijo (in ne gre za odvečno kožo!) (foto: Instagram.com/@indiraekic_makeup) Instagram.com/@indiraekic_makeup
16. 2. 2018

"Odločitev za to ni bila težka, saj sem si to zelo želela," je novinarki revije Nove najprej priznala Indira Ekić, ki si je spremembo želela na obrazu, natančneje na nosu.

O tej želji je Indira sicer spregovorila že pred kamerami oddaje The biggest loser Slovenija, ko je pred vsemi priznala, da bi si raje kot operacijo odvečne kože, ki je precej pogosta pri ljudeh, ki v kratkem času izgubijo večje število kilogramov, raje omislila operacijo nosu. 

No, kot se je kasneje izkazalo, operacije odvečne kože sploh ni potrebovala, saj se je njeno telo lepo odzvalo na nov življenjski ritem s telesnimi vadbami, je pa zato ostala želja, da bi se za vedno znebila grbice na nosu.

"Nič nimam proti leptnim popravkom. Konec koncev vsaka ženska sprejema svoje odločitve. Pomembno je, da se vsaka počuti dobro v svoji koži," je povedala svetlolaska, ki je z novo spremembo dodala še piko na i svojemu že tako ali tako očarljivemu izgledu.

"Ženska se mora znati ceniti in biti samozavestna. To je ključ do sreče. Tovrstni lepotni popravki pa prispevajo k tisti piki na i. S svojim videzom in telesom sem zadovoljna in ničesar več ne bi spremenila. Res pa je, da me je na nosu motila grbica," je še povedala.

Članek si v celoti lahko preberete v aktualni številki revije Nova.

Za revijo Nova je članek napisala MIMA.

Fotografije: MIMA, Planet TV

Preberi še: The Biggest Loser Slovenija: Špela Grošelj se je poslovila! Razkrivamo novega voditelja 2. sezone

Priporočamo tudi: 8 (noro) zabavnih zanimivosti iz zakulisja snemanja serije Reka ljubezni