Indira Ekić po novem življenjskem dosežku kar žari od sreče! Poglej, kaj ji je uspelo tokrat

"Sama sebi dokazujem, da je na prvi pogled nemogoče mejnike lahko premikati," je ob novem osebnem dosežku povedala Indira. Bravo, punca!

Indira Ekić po novem življenjskem dosežku kar žari od sreče! Poglej, kaj ji je uspelo tokrat (foto: Instagram.com/indiraekic) Instagram.com/indiraekic
4. 7. 2018

Indirin cilj je tudi po zaključku oddaje The Biggest Loser Slovenija jasen. Trenirati, uresničevati svoje sanje in preprosto biti Indira.

Poleg vsega tega uresničevanja je Indira v teh dneh uresničila še eno svojo veliko željo in prvič nastopila v vlogi manekenke. Na svojem Instagram profilu je delila serijo svojih posnetkov iz modne piste. Moramo priznati, da se je v novi vlogi znašla od-li-čno.

V spodnjem Insta albumu se na lastne oči prepričaj, kako se je punca prvič znašla v vlogi manekenke:

 

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic) on

Svetlolaska je sicer nastopila na modni reviji ptujskega butika Andreje Belšak, in kot je zapisala v svoji objavi, v tem neskončno uživala.

Kar pa se v resnici odraža tudi na fotografijah. Da Indira preprosto žari od sreče, nismo opazili samo na uredništvu, ampak so njene iskrice v očeh ujeli tudi številni njeni sledilci, ki so pod fotografijo zapisali številne besede podpore.

Svoje je dodal tudi priljubljeni vloger Cool fotr in pod Indirino objavo zapisal: "Carica marica." Ena njenih sledilk pa je dodala: "Tako si lepa, da te je še moj sin pohvalil. Noro fotogenična in res prava lepotica. Privoščim ti vse dobro, za vse nazaj!"

Indira, le tako naprej! <3

Fotografije: Instagram.com/indiraekic

Preberi še: Poletje 2018: To so najboljše knjige za na plažo, ki jih berejo znane Slovenke

Priporočamo tudi: 7 'must have' napotkov za POLETJE, kot ga še ni bilo (piše odgovorna urednica Manca Čampa Pavlin)