Indira Ekić naredila NOV korak v življenjski karieri!

Bo to začetek nečesa večjega?

Indira Ekić naredila NOV korak v življenjski karieri! (foto: Instagram/Indira Ekić) Instagram/Indira Ekić
17. 5. 2018

Indira Ekić preseneča praktično na vsakem koraku, a tokrat presenečenje ni bilo povezano s športno aktivnostjo ali njenim fizičnim izgledom.

Punca se je namreč lotila nečesa drugega oziroma bolje rečeno: vrnila se je k svoji prvotni ljubezni – ličenju.

Da se nekaj "kuha", smo posumili že, ko smo en dan pred dogodkom na njenem Instagram "story-ju" videli fotografijo med barvanjem las pri njenem frizerju, na kateri je pisalo: "Nova barva = novi projekt".

Nato pa smo kmalu izvedeli, da je v sklopu Dneva frizerjev kot vizažistka sodelovala na Festivalu oblikovanja v Mariboru, kjer se je na odru kot gostja pridružila frizerju Partiku Trolu in širšemu občinstvu predstavila svoje veščine.

"Moj prvi 'makeup masterclass'. Bilo mi je v zadovoljstvo in čast, da sem sodelovala na dogodku @festivaloblikovanja Maribor. Hvala, @pa3k_official [Patrik Trol, op. a.] za tvoje povabilo. Veliki korak naprej v moji karieri! Pripravljena na naslednjega!" je med drugim zapisala pod spodnjo fotografijo na Instagramu ...

... in pod katero so se čestitke kar vrstile.

Sestra Emina ji je napisala, da je zelo ponosna nanjo, njen sokomentator v oddaji Od težaka do junaka, Tadej Bricelj, pa ji je čestital kar tako: "Indi kraljica!" Na čestitke ni pozabil niti njen bivši tekmec iz prve sezone šova The biggest loser Slovenija, Henrik Lutz, ki je kratko in jedrnato napisal: "čestitke".

Indira, tudi mi ti čestitamo in ti želimo uspešno karierno pot v svetu ličenja!*

Fotografije: Facebook/Festival oblikovanja maribor, Instagram/Indira Ekić

Preberi še: Nika Urbas (Zvezde plešejo) je brez zadržkov pokazala, kako je videti v kopalkah! ali pa FOTO: Poletna frizura, na katero prisegajo slovenske in tuje zvezdnice.

Priporočamo tudi: Iskrena izpoved Katje Ficko (The biggest loser Slovenija) o življenju z alopecijo.