Indira Ekić in njen Matic si bosta prve skupne počitnice zapomnila za vedno!

Bolj romantično od tega ne gre! ❤️

Indira Ekić in njen Matic si bosta prve skupne počitnice zapomnila za vedno! (foto: Instagram.com/indiraekic) Instagram.com/indiraekic
30. 7. 2018

V teh dneh se številni zvezdniki mudijo na svojih poletnih počitnicah, med njimi pa je tudi najbolj priljubljena tekmovalka oddaje The Biggest Loser Slovenija, Indira Ekić.

S svojim izbrancem Maticem sta se namreč odpravila na romantični grški otok Santorini in iz svojih počitnic že poslala vroče pozdrave svojim sledilcem.

Poglej si TO prelepo fotko iz njunih počitnic na Santoriniju:

 

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic) on

Kot je zapisala Indira, se imata na počitnicah od-li-čno, je pa priznala, da je bilo za takšen 'idiličen' posnetek tega romantičnega mesteca potrebnega kar nekaj truda. V teh dneh se tam namreč mudi veliko turistov, in vsaj večina med njimi si želi takšnega počitniškega posnetka.

"V Grčiji postaneš rdeč, če ti je prav al pa ne. Kot pravi gentlman je /Matic/ slekel majico, da si jo ogrnem čez ramena. Jaz pa s sončno kremo laufam za njim! To se pravi ljubezen. Hvala! Tudi vam vračamo pozdravčke,"

je zapisala pod fotografijo in s tem odgovorila na komentar voditelja šova Marka Potrča, ki ji je pod objavo zapisal, da izgledata opečena od sonca.

Sicer pa to ni edina fotografija, ki jo je Indira objavila, saj je pred tem svoje oboževalce razveselila še s tem posnetkom:

 

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic) on

Indira sicer na polno uživa v tem poletju! Če je v oddaji The Biggest Loser Slovenija priznala, da v preteklosti ni bila ravno vestna pri odkrivanju lepot Slovenije, je zdaj to že uspešno nadoknadila, saj se je v dneh pred dopustom spustila tudi po brzicah reke Soče.

Poglej, kako je Indira izgledala na raftingu: 

 

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic) on

Fotografije: Instagram.com/indiraekic

Preberi še: Nina Pušlar je KONČNO spregovorila o svojem izbrancu!

Priporočamo tudi: 10 najlepših (skritih) hrvaških plaž, ki jih letos ne spreglej!