"Takrat se je zgodil tisti prelomni trenutek: trenutek, ko sem spoznala, da moram naprej" (iskren zapis Lili Žagar)

To 👇 je tudi razlog, zakaj Lili že nekaj časa ni bila aktivna na Instagramu.

"Takrat se je zgodil tisti prelomni trenutek: trenutek, ko sem spoznala, da moram naprej" (iskren zapis Lili Žagar) (foto: Instagram/Lili Žagar) Instagram/Lili Žagar
11. 11. 2019

Si se tudi ti spraševala, kam neki je v zadnjem času "poniknila" Lili Žagar? Tudi mi, a ko smo prebrali njen zadnji zapis na Instagramu, nam je postalo jasno.

"NOVI ZAČETKI. Vedno sem trdila, da te življenje postavi tja, kamor spadaš.

Včasih se to zgodi zlepa, včasih zgrda. Večinoma slednje. Ker smo ljudje pač radi zasidrani v coni udobja," s svojim iskrenim zapisom začne Lili.

"Zase sicer težko rečem, da sem kdaj zares bila v coni udobja, ker delo na televiziji je vse prej kot to. Iz danes na jutri ne veš, kaj te čaka. Ko se projekt konča, se sprašuješ, ali je to zadnja stvar, ki si jo počel na televiziji. Beseda hvala ne obstaja. Ko je konec, si pozabljen. Do naslednjega projekta. Te bodo še kdaj poklicali, te bodo zamenjali?

In ko že pride oddaja, za katero se zdi, da je to nekaj, kar bi lahko bilo dolgoročno in 'varno', in že celo malo okusiš tistega udobja, jo čez noč ukinejo.

Seveda na to nisi pripravljen, ker ti tega nihče prej ne pove. Zahvale, stiska roke in iskrenega pogleda v oči ne dobiš. Ah, Lili, pa saj si ja navajena tega, nič novega!" je bila iskrena.

"In takrat se je zgodil tisti prelomni trenutek: trenutek, ko sem spoznala, da moram naprej. Da me bo ta televizijski labirint, če bom še vztrajala, energijsko izčrpal.

Tako me je premetavalo v zadnjih letih, vrglo me je v centrifugo skupaj z vsemi možnimi čustvi; srečo, veseljem, evforijo, žalostjo, razočaranjem, jezo, obupom. Ob seštevku je bilo razmerje pozitivnih in negativnih čustev najbrž enako, ampak kaj, ko se je vsak projekt končal z negativnimi. In okus grenkobe vedno ostane dlje.

Življenje mi je pokazalo in dalo jasno vedeti, da televizija ni moja prihodnost. In ni moja prava sreča.

Vsa ta leta me je bilo strah. Strah, da ne bom zmogla, da nimam dovolj poguma in moči. Da nisem dovolj dobra. In predvsem 'kaj bodo rekli drugi'?!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A V O C A D O (@avocado.si) on

Prvič v življenju zdaj čisto iskreno čutim, da to zmorem. Zmorem stopiti korak stran od svojih strahov in korak naprej proti svojim sanjam.

In tako me je življenje postavilo sem. V ta trenutek, ko sama stopam na svojo ustvarjalno pot. Pot, o kateri čisto potiho in skromno sanjam še preden sem prvič prestopila televizijski prag.

To je tudi razlog, zakaj že nekaj časa nisem nič aktivna na instagramu. Kmalu razkrijem več. ❤️"

Lili, mi že koooomaj čakamo, da razkriješ to veliko novico! 😍

Pripravila: N. Š.

Preberi še: Jan Plestenjak priznal, da je v ZVEZI! ❤️ Poglej, kaj vse je povedal 👇🏼

Priporočamo tudi: Kaaaaj?!? Severina s kratkimi črnimi lasmi? Ja! Poglej si jo tukaj 👇