Iiiiiiii! Ta romantični trenutek Kate in Williama si na kraljevi poroki (skoraj) zagotovo zamudila

Zaljubljena Kate in William na kraljevi poroki nista mogla zadržati čustev, in mi imamo fotografijo tega lepega dogodka.

Iiiiiiii! Ta romantični trenutek Kate in Williama si na kraljevi poroki (skoraj) zagotovo zamudila (foto: Profimedia) Profimedia
17. 10. 2018

Priljubljeni kraljevi par je na poroki Williamove sestrične povzročil marsikateri 'Aww' in 'Ooh'!

V petek se je poročila Williamova in Harryjeva sestrična princesa Eugenie. Na prekrasni poroki smo bili deležni veliko čustvenih trenutkov, slavnih povabljencev in nadvse fantastičnih modnih izbir.

A najbolj nas je, poleg neveste seveda, navdušila simpatična in globoka gesta kraljevega para, ki je običajno bolj zadržan. Govorimo seveda o Kate in Williamu!

Morda je temu botrovalo čustveno vzdušje na poroki ali pa celo bodoči očka Harry, ki si s svojo Meghan rad privošči intimne trenutke tudi na očeh javnosti. Karkoli je že bilo, ljudje so ponoreli od veselja!

Kraljevi par si po kraljevskem protokolu na uradnih prireditvah namreč ne sme izkazovati intimnosti, ki so za normalne pare nekaj zelo običajnega.

Zato so takšni trenutki zelo redki in toliko bolj navdušijo ljudi, ki imajo mlad par zelo radi.

Spomnimo se samo prvega poljuba na dan, ko sta postala mož in žena, o katerem se govori še dandanes. 

Dogodki, kot je bila poroka princese Eugenie, pa veljajo za družinska srečanja in sta si tako lahko privoščila nekaj več svobode. Z preprostim stiskom rok in zaščitniškim Williamovim objemom sta si izkazala iskreno naklonjenost in veliko ljubezen.

Ker sta tako lepa, si brez dvoma želimo še več takšnih trenutkov. <3

Pripravila N.S.

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Izbranka Lada Bizovičarja je na Instagramu PRVIČ delila njegovo fotko

Priporočamo tudi: FOTO: Poročila se je sestrična princa Harryja, nas pa je spet sezula obleka Meghan Markle!