Iiiiii! Tara Zupančič PRVIČ spregovorila o (novi?) LJUBEZNI

Že nekaj časa se je govorilo, da naj bi bila simpatična POP TV-jeva voditeljica ponovno srečno zaljubljena in zdaj je končno to potrdila tudi sama!

Iiiiii! Tara Zupančič PRVIČ spregovorila o (novi?) LJUBEZNI (foto: Facebook/Tara Zupančič) Facebook/Tara Zupančič
9. 9. 2019

Po tem, ko se je konec lanskega leta razšla s pevcem Tomijem Megličem, so se začela ugibanja, kdo je moški, ki greje Tarino srce. Prvi, ki so ga mediji okronali za Tarinega novega princa na belem konju, je bil slovenski glasbenik, član zasedbe Mambo Kings, Aleš Bartol

No, kot smo spomladi že v tem članku tudi namignili, se je Tara v resnici ogrela za enega drugega glasbenika, in sicer Matevža Šaleharja Hama.

Govorice je sprožil tale Tarin utrinek z mucko ...

... katere fotografijo je na svojih družabnih omrežjih objavil tudi Hamo.

In čeprav takrat Tara njunega razmerja ni želela neposredno potrditi, pa ji je tokrat le ušlo.

"Zakaj moram izjaviti, da sva par, pa saj je jasno, a ni," je razkrila za portal Žurnal24 in povedala, da s Hamom še ne živita pod isto streho, a da se "super razumeva in je vse v redu".

Tako, zdaj je ugibanj končno konec in mi smo za Taro in Hama noro vesele! 😍

Kljub temu da je Tara večkrat deležna šal na račun tega, da "zbira glasbenike", pa je tudi sama odkrito priznala, da jih že od nekdaj občuduje in da si je v otroštvu želela tudi sama postati glasbenica.

"Muziko imam zelo rada, moj stric je imel band, od majhnega sem rasla s tem in to mi je nekako ostalo. Kot otrok sem si zelo želela igrati klavir, a si se moral najprej naučiti igrati flavto, meni pa to ni dišalo. Za vsak božič sem težila, da mi kupijo sintetizator, dobila pa sem bundo, tega se zelo spomnim. Grozno. Potem sem to nekako opustila. Se pa že vsa ta leta učim igrati kitaro, a vsakič znova to opustim in spet začnem, morda se bom enkrat do petdesetega naučila," je za Žurnal24 povedala Tara.

Kakorkoli, golobčkoma želimo, da tokrat ljubezen traja večno! 💗

Fotografije: FB/Tara Zupančič, FB/Hamo & Tribute 2 Love

Preberi še: Klemen Slakonja je objavil REDKO družinsko fotografijo (in mi se topimo 😍)

Priporočamo tudi: LJUBEZEN: Našle smo indijski kviz, ki v trenutku razkrije, kako KOMPATIBILNA sta v resnici