Iiiii! Ajda Sitar objavila PRVO sliko s svojo hčerkico (kako lepo 😍)

Ajda, iskrene čestitke tudi od Cosmo uredništva! 😍

Iiiii! Ajda Sitar objavila PRVO sliko s svojo hčerkico (kako lepo 😍) (foto: Katarina Veselič) Katarina Veselič
19. 8. 2020

Priljubljena slovenska blogerka in vplinica Ajda Sitar Žumer je junija postala mamica!

Veselo novičko je delila tudi na Instagramu, svojo princesko pa je svojim sledilcem predstavila z naravnost prečudovitko fotko, posneto na družinskem izletu.

Ajda je sicer o rojstvu svoje deklice spregovorila mesec dni po porodu, saj si je v tem času želela predvsem zasebnosti, z možem Janom pa imena svoje punčke še nista razkrila. 

Poglej, kakšna čudovita mamica je Ajda:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Včerajšnji izlet na Mežaklo je bil (kljub incidentu s pajkom) uspešen. Najina mala pikica je potrdila, da dojenčkom prija gorski zrak in je pridno spala čez dan in nato tudi ponoči, ko smo se vrnili domov. Danes zato plačujemo davek, ampak nič za to. Včeraj je nastala tudi tale fotka, uspeli smo jih narediti celo 7, kar je z ozirom na čas, ko še nisem bila mamica, rekordno malo, je pa zato to nov mejnik in prva Instagram fotka naju dveh (nekaj dodatnih je seveda šlo tudi v domač arhiv). P.S. Krila nisem zavrgla, sta ga pa tast in Jan morala konkretno pregledati, da se med kakšno od plasti ne skriva še kakšno presenečenje.

A post shared by AJDA SITAR ŽUMER | Blogger (@ajdasitar) on

Pa iiii no, res prelepa fotka! 😍

Slovenska vplivnica je sicer iskreno spregovorila tudi o tem, da so bili prvi dnevi po porodu zanjo in za njenega moža precej težki, celoten zapis pa si lahko prebereš tukaj👇: 

"24.6.2020 ❤️

Naša pot domov je bila nekoliko daljša, nas pa je naučila marsikaj. Predvsem to, da se največja ljubezen rodi, naučila nas je potrpežljivosti, vztrajnosti in hrabrosti.

Hvala vsem tistim, ki ste se z lepimi mislimi spomnili na nas. In hvala vsem, ki razumete, da je včasih potreben čas, da se popolnoma odklopiš in svojo energijo vložiš le vase in svoje najbližje. Hvala tudi za razumevanje in spoštovanje naše zasebnosti, predvsem zasebnosti najine hčerke v prihodnje, ko morda čisto vsega z vami ne bom delila - z namenom, da tudi jaz spoštujem njeno. Novim zmagam naproti vas pozdravljamo R + A + J❤️"

Kako ganljivo, se strinjaš? ❤️

Tako veseli smo, da je sedaj vse dobro, Ajda pa svoje dneve preživlja v krogu ljubljenih, ob vozičkanju po Ljubljani, zaupala pa je še, da se že prav veseli jeseni in malce hladnejših dni.

Mladi družinici želimo predvse velikooo prespanih noči in še več "cartanja"! 🥰

Fotografije: Katarina Veselič, Instagram

Preberi še: Po Sanji Grohar svoj modni kos predstavila tudi Nina Pušlar (poglej si ga!)

Priporočamo tudi: O, uau! Poglej KAVBOJKE, ki jih neprestano nosita Kate in Meghan (popolne za JESEN!)